reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Hej Dziewczynki
podziwiam Was, że taki zapał do sprzątania macie. Ja jak się przeszłam po zakupy dziś i wróciłam po godzinie, to jakoś się kiepsko czułam. Od czasu do czasu łapią mnie te twardnienia brzucha i z lewej strony na dole w brzuszku ostro łobuzuje czasem. Wczoraj prasowanko robiłam chyba ponad godzinę, że myślałam że padnę. Jutro trochę posprzątam i mamy z teściami jechać wózek zobaczyć. Ciekawe jak będzie z tym wybieraniem?! Jakoś dziś się czuję tak nijak. Dziwne te nastroje w ciąży. Nic mi się nie chce.

Kasia
leż i beirz tą nospę i magnez. Nie głaszcz brzuszka.
Malutka mi się wydaję, że waga Twojego dzidziusia jest prawidłowa. U nas w 31tc było 1830g.

reklama
Witam :)

A ja zrobiłam się baaardzooo leniwa :zawstydzona/y:. Już 2gi dzionek biorę się za prasowanko iii... jakoś mi nie idzie heh. Ale co tam, możemy poleniuchować :)
Wczoraj byłam u gin, mój mały waży 1900. W ciągu 3 tyg przybrał 600g. Tak, że nic się nie martwcie, maluchy szybko nabierają na wadze :)

Ja mam chwilkę dla siebie bo moje chłopaki właśnie się usypiają w drugim pokoju. Dzisiaj role się odwróciły i Młody usypia tatusia. Poza śmiechami słychać mniej więcej coś takiego:
"Zia gójami, zia lasiami, zia moziami.... kalaluchy pod poduchy"
Ciekawe, który pierwszy padnie.

A z innej beczki - czy Któraś z Was ma wypróbowany przepis na dobre kremy do tortów i mogłaby je wrzucić na wątek kulinarny?

A ja jutro jadę na Mazury. Tzn tylko na ten weekend do teściowej:) Pewnie będzie fajowo jak zwykle. Taki zakręcony weekend się szykuje, dziś przed chwilką wróciłam z zakupów i od lekarza, byłam po skierowanie na morfologię, jutro jedziemy, w niedzielę wracamy, a w poniedziałek rano na pobranie krwi, a potem do USC ślub załatwiać:) Urwanie głowy ale w sumię to się cieszę takim obrotem spraw, bo przynajmniej nie siedzę i nie myślę o głupotach:)

Kasia i bardzo dobrze Grudnióweczki napisały kolejka jest!!

także my Kochane musimy poczekać na swoją kolej :) proszę tą informacje przekazać też brzuszkom :-D

Dorotka daj znać kto kogo uspał :-D ta bajka opowiadana przez Szymonka musiała bosko brzmieć :-)

Dorotka_23, u mnie tez się chłopaki usypiają i też słyszę tylko tego młodszego tylko że ten jeszcze bajek nie potrafi opowiadać hehe.

Jakaś imprezka się szykuje że torcik będziesz robić?

ale malusi chłopczyk na grudnioweczkach 1900 :) sypią się prezenciki powoli:tak:

ja od paru dni mam powera. Jak zaczelam brac lekarstwo na tarczyce jestem mniej senna. Cieszy mnie to.
Moje dziecko chyba przechodzi odre poszczepienna. Dostał teraz wysypki. Niezły numer.:szok:

Dorotka zaraz Ci wkleje mega hiper banalny przepis na krem

Kasia a ja myślałam, że mieszkasz od zawsze w Zielonce. Skąd w ogóle pochodzisz?:) Ja z Zielonej Góry, a wyprowadziłam się pół roku temu, ale za 1,5 roku planuję tam wrócić i osiedlić się znowu na stałe;-)
Dziewczynki wiem, że nie zauważana jest moja skromna osoba, ale ponawiam pytanie:-) Do mam, co ostatnio pisały, że infekcja im się przypałętała, jakie brałyście leki na grzybka? Bo ja mam całą apteczkę, ale nie wiem czy brać na własną rękę, bo wizytę mam po weekendzie, a podejrzewam, że długo nie wytrzymam i muszę coś zaradzić.

reklama
Do góry