reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Sorki, nie sprecyzowałam, to pierwsze co robi za fotelik.Koleżanka mi mówiła, że ona zamiast leżaczka miała i się u niej sprawdził
Tylko z tym nosidełkiem co jest fotelikiem, to jest tak że za długo nie może przybywać w nim bo dzieciaczek ma wtedy nienaturalnie wygięty kręgosłup, więc jak bym miała sprzątać i pilnować małego to wybrałabym opcje leżaczka zamiast tego nosidełka.

reklama
A my bylismy w Castoramie i Komforcie - chcielismy kupic dywanik do sypialni, naklejki i lampke dla Milenki, ale nic ladnego nie znalezlismy :-) I chyba zamowie przez internet :-)

A potem w Tesco - troche tego, troche tego i caly koszyk apakowany i 400zl poszlo :-)

Asteria- trzymaj sie cieplutko :-) I czekamy na wiesci :-)

Justys- nie przejmuj sie i tak zrobisz po swojemu :-)

Niki- mysle, ze lezaczek to dobry pomysl :-)

Milych snow :-)

Justyś niestety w koło nas jest coraz więcej "życzliwych" osób.. jedyne co nam pozostaje to starać się nie denerwować (choć wiem że to ciężkie) i najlepiej w ogóle takich ludzi nie słuchać.. wpuszczać jednym uchem, a drugim od razu wypuszczać ;-)
ludzie gadali i będą gadać.. ich strata że są niemili.. bo to MY rodzimy i to będzie NASZE dzieciątko i to MY będziemy robić z nim to co chcemy :-)

jej i jak tylko zobaczyłam że coś nowego jest w sos sms to mi się gorąco zrobiło! Asteria trzymam kciuki by było wszystko ok!
Kobitki nie komentujcie tego wątku!

ja też na poprawę samopoczucia i bólu krzyża (nie mogłam dzisiaj w ogóle chodzić bo mnie coś kuło w plecach - pewnie młody na jakiś nerw naciskał) wzięłam cieplutki prysznic i od razu lepiej mi się zrobiło :)

Niki niech Ci kupią tą maskotkę z bijącym serduchem jeżeli jej jeszcze nie masz ;-)

a tak w ogóle jest któraś chętna na podanie mi numer kom? żebym w razie czego mogła Was w jakiś sposób poinformować jakby się coś działo.. bo na mężulka że wejdzie na BB nie mam co liczyć bo on ciemny jest jeżeli chodzi o komputery :p

Fazerka:p ale na watku sms jest nowe info od Asterii:) ja napisałam:) nie będą zatrzymywać porodu już, bo kroplówka i tak nic nie daje, więc Ninka niedługo będzie z nami:):)

Fazer, a nie ma cie w zamkniętej grupie? Tam jest kilka numerów. Ja też musze pospisywać numery w razie czego.zapobiegawczo ściągnęłam też bb na komórkę:)

Też apeluje o niekomentowanie wątku sos, bo dostaje palpitacji serca.

Anastazja właśnie widziałam nową wiadomość od Asteri!! jej mam taką adrenalinę teraz że chyba nie zasnę!
Gosia nie ma mnie w grupie zamkniętej ;-)
ale spoko już numer mam w razie "w"

w temacie sos-sms można jakoś dopisać wielkimi literami "wątek BEZ komentarzy"???

Asteria chyba założyła wątek styczniówek :-D no i proszę jako pierwsza się rozpakuje :)

Ostatnia edycja:
tylko moderator może dodać coś do tematu wątku o ile wiem:):)

Fazerka:D Asteria faktycznie założyła styczniówki:D:D pamiętam jak czytałam jej posta:):) kurcze...malutka będzie z nimi na święta:) fajnie mają:D:D

a moje dziecko dziś tak rozbrykane, że szok!! aż rano tatę kopaniem w plecy obudziło:p:p:p

reklama
Do góry