niki222
Fanka BB :)
iga-hehe a co będę dziecku narzucać;-).
.
bakaalia-mi jest tak od dłuższego czasu, A. mnie ciągle przykrywa, bo On pod kołdrą i kocem śpi, a mi duszno że się odkrywam.budzę się zlana potem.jak przy menopauzie chyba normalnie;-).te hormony w ciąży to maskara.
I ja też jak część z Was pisało, mam straszny apetyt.ciągle bym jadła i jadła, a słodkie to już w ogóle.Są takie chwile, że nic mi się nie chce jeść, ale to trwa ułamek sekundy i znowu coś wcinam nieświadomie, jak jakaś narkomanka
na głodzie
.bakaalia-mi jest tak od dłuższego czasu, A. mnie ciągle przykrywa, bo On pod kołdrą i kocem śpi, a mi duszno że się odkrywam.budzę się zlana potem.jak przy menopauzie chyba normalnie;-).te hormony w ciąży to maskara.
I ja też jak część z Was pisało, mam straszny apetyt.ciągle bym jadła i jadła, a słodkie to już w ogóle.Są takie chwile, że nic mi się nie chce jeść, ale to trwa ułamek sekundy i znowu coś wcinam nieświadomie, jak jakaś narkomanka
na głodzie
Ostatnia edycja:
. Swoją drogą ja też dziś cały dzień coś bym jadła

pezyjechala moja mama i tata:-):-):-) i przywiezli nam wozek 
. Przecież to najważniejsze wydarzenie w domu, pojawienie sie nowego członka rodziny, szczególnie dla takiego 5 latka i ja mam go wtedy wysłać na operację??? W życiu tego nie zrobię. Zapissaliśmy się na ten termin, ale nie puszcze go, nie wiem co zrobimy ale napewno sie na to nie zgodze. Zobacze jak potoczy się styczeń, ale czy nie można kurna "po ludzku" - normalnie nienawidze tego lekarza- "leczył" Jakuba od roku na ten migdał, zwlekał, zwlekał, nie chciał operować a teraz mu się zachciało w najmniej odpowiednim momencie- żebym miała kasę to bym zrobiła zabieg prywatnie i olała tego barana-ale to 1500zł plus potem wizyty każda po 100zł, a tu wydatki na drugie dziecko, na moje wizyty u gina..... kurde NO!:-(