Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe no to moja chyba też .... ja w ogóle straciłam jakiekolwiek objawy ciąży ... choć i tak nie miałam ich za wiele ...
bolały mnie cycki - przestały
biegałam sikać w nocy - przestałam
łapały mnie skurcze łydek - minęło
miałam czasem zgagę - przeszło
no dobra - czasem mi się w brzuchu coś rusza, ale może zjadłam jakiegoś wielkiego robala ...

Gośka- mój gin w pt jak robił mi usg to powiedział że mam na te wymiary w ogóle nie patrzeć bo na tym etapie zmierzenie dziecka włąściwie graniczy z cudem. Wg usg to ja bym jeszcze w tej ciaży spoooro pochodziła- waga malucha wychodzi 3150g ale na bank jest wiekszy
fazer, niestety osobiscie musicie oboje, 2 miechy to czas urzedowy, na pewno bedzie szybciej, mi powiedzieli, ze 3 miechy a dostalam po 2 tygodniach
Franio ma czkawkę ...za dobrze mu. Dobrze ze to już koniec. Jestem mega gruba. Zrobilam sobie fote. Normalnie humbak jak nic.
Pocieszam się ze jeszcze max 14 dni i finito....Tak lubi i od jutra zaprzestaję spacerowania ... on nie chce mi zrobić przyjemności i wyjść to ja go też bujać nie będęAlka widzę, że uskuteczniasz spacerowanie i dobrze! Franio pewnie lubi takie bujanie ;D
skończyły się przyjemności kolego!! 
hahaha no nie wierzęwyobrażacie sobie że nie wydają u mnie książeczek zdrowia dziecka z powodu kryzysua żeby zaczszepić muszę mieć książeczkę.. i koło się zamyka..
![]()