reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

Gosia to trzymamy za Ciebie mocno kciuki!! tak jak aniaa napisała bezpieczniej po tej stronie brzuszka! więc bez grymasów proszę jutro rano wstawić się na IP :) a dla pocieszenia myśl sobie że już za chwilkę będziesz miała swojego Skarba przy sobie :)

już tak mało zostało nierozpakowanych mamuś :) ciekawa jestem która zamknie styczniową listę mam rozpakowanych :) ja stawiam na Alkę :-p :laugh2:

reklama
już tak mało zostało nierozpakowanych mamuś :) ciekawa jestem która zamknie styczniową listę mam rozpakowanych :) ja stawiam na Alkę :-p :laugh2:
hehe dziwne, bo ja mam ten sam typ :cool2::cool2:

fezer: nie dobijaj Alki bardziej:p
Asteria spoko loko - już się pogodziłam z tym faktem, a teraz powiem więcej - mam jakąś cichą nadzieję, że do piątku wytrzymam w dwupaku :-D

Asteria to moze dobrze z tym psychologiem, wypytasz co i jak, u nas narazie niby wszystko OK z podejsciem Kubusia ale widzę zmianę w zachowaniu- zacząłsie bardziej wydurniać. No i na dzień powitalny ze szpitala chorobę przyniósl z przedszkola :szok: i musimy go izolować-co pogarsza adopcje do małego:no:

Asteria to moze dobrze z tym psychologiem, wypytasz co i jak, u nas narazie niby wszystko OK z podejsciem Kubusia ale widzę zmianę w zachowaniu- zacząłsie bardziej wydurniać. No i na dzień powitalny ze szpitala chorobę przyniósl z przedszkola :szok: i musimy go izolować-co pogarsza adopcje do małego:no:

asiuk a masz jakiś problem z Kubą? a raczej akceptacją młodszego rodzeństwa?

................
Alka to nie strasz mnie tak więcej :p

a kto zamknie listę? oczywiście ze ja :) Alka ma się zgłosić do szpitala w piatek a ja poniedziałek - wtorek :) różnica kilku dni.

Ostatnia edycja:

no wlasnie jestem przerazona ta wizyta, bo mlody mimo wszystko jest grzeczny... i super zaakceptował Ninke wiec nie wiem po co mnie wzywaja... jak tydzien tem mi powiedziala ze mam przyjsc to przez glowe przyszly mi najdziwniejsze/gorsze rzeczy....

Alka[/B] to nie strasz mnie tak więcej :p

a kto zamknie listę? oczywiście ze ja :) Alka ma się zgłosić do szpitala w piatek a ja poniedziałek - wtorek :) różnica kilku dni.

aninaa
przepraszam :-D:-D:-D
a co do szpitala - w piatek idę do mojego gina i on da mi skierowanie do szpitala... zamierzam trafić tam po weekendzie :happy: będę uparcie walczyć o ostatnią pozycję :-D

ps. przed chwilą M. przyniósł mi eklerka mniammmmmmmmmmmmm :cool2:

.................

Ja przed chwilą się uśmiałam... w weekend uszkodzili nam samochód - ktoś oblał jakimś żrącym środkiem - kwasem czy cuś i żdżarło lakier, zgłosiliśmy na policję, a przed chwilą dostaliśmy pismo z policji o wszczęciu postępowania w sprawie kradzieży 4 kołpaków
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif
Kocham naszą policję
p.gif

reklama
hej

Goska, dasz rade:tak: powodzenia

asiuk, po prostu maly tez wymaga uwagi, znajdz codziennie chwile tylko dla niego.

Asteria ekspresowe rzesy:-D wizyta sie nie przejmuj, moze maly walnal, ze mu smutno, bo teraz wszyscy skacza przy siostrze/pomimo tego, ze ja akceptuje/. Moze psycholog chce powiedziec jak walczyc z zazdroscia itd...na pewno nie masz co sie tym przejmowac

Do góry