natal84 po raz kolejny zgadzam się z Kają

Ja jestem osobą, która do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie i bardzo się wszystkim przejmuję. Kiedyś też tak reagowałam, kiedy ktoś mnie tak traktował. Życie jednak zrobiło swoje i powiem Ci, że im starsza jestem, tym częściej mówię NIE, kiedy sytuacja tego wymaga. A swoją drogą to ludzie nas będą traktować tak, jak im na to pozwolimy. Życzę powodzenia z całego serca
Kaja28 ponieważ ja zgodziłam się na potrójny test (syndrom Downa i inne) na ostatnim spotkaniu mi pobrali krew. Dalsze badania w karcie mam na 28 tydzień. Wcześniej robili mi mnóstwo (pobrali 7 fiolek) w 12 tygodniu i mam wyniki w karcie ciąży. Między innymi cukier, żelazo, potas, magnez, różyczka, ospa, HIV itp.(Musiałabym dokładnie sprawdzić).Poza tym ja robię u GP próby wątrobowe, bo coś mi tam nie hula. Poproszę jeszcze o tarczycę, bo jestem diabetykiem i wiem, że w ciąży tarczyca lubi szwankować. Ale to już u GP.
Alicja32 fajnie, że tak miło Cię w pracy przyjęli. To bardzo ważne według mnie, aby mieć również z tej strony wsparcie;-)
Słonko coś znowu zaszło, więc zmykam do kuchni robić obiad. U mnie dziś racuchy drożdżowe z jagodami i koktajl jagodowy

A tego indyka ze śliwkami i morelami, to proszę dla mnie kawałek zostawić, bo uwielbiam;-);-)