reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

Czesc dziewczynki ja tylko na chwilkę zaraz zbieram się na weselisko :-) pogoda średnia bo chłodno jest i pada a ja kupiłam sandałki :eek:
Gratuluje pierwszych ruchów ja ciągle czekam
uciekam bo czas goni miłego dnia życzę wszystkim :-)

reklama
Witajcie!!! Co do mojej szkoly jazdy, to moj chlopak sie zdenerwowal wczoraj i znalezlismy inna, nawet udalo mu sie zadzwonic, w pon. mam jazde probna u nich! Wiec zobaczymy , musi byc lepiej!!!!

Co do tematu wagi, ja na poczatku jadlam bez opamietania, teraz moja waga stoi w miejscu 53kg , a ten wilczy apetyt minol . Jedyne co to kilogramami ostatnio jadlam grejfruty, mandarynki i nawet cytryne, az do momentu jka zrobilo mi sie po nich nie dbrze :-), teraz nowu wszystko co czekoladowe, ale powstrzymuje sie , czasem malego batonika lykne, no i chipsy pringelsy chadza za mna ze woww , ale tez opanowuje sie . ledwo..... kiedys pekne i wsune cala paczke oderazu:-)
Milego !!!!

hej Kobitki, pozdrowienia z Ustonia Morskiego :) niestety pogoda średnia , szaro i chłodno ale zaraz idziemy łapać trochę jodu w płuca :) Mam nadzieję, że pogoda trochę się od jutra poprai, przynajmniej pani w tv tak obiecuje ;)))
Maleństwo szaleje, a we wtorek już jego/ją zobaczymy ;) ciekawa jestem strasznie, kto tam zamieszkał ;)

Ja wprawdzie niska, ale z patologiczną wagą 40kg startowałam, teraz mam 41. :-p

Widzę, że ciężko z samopoczuciamia...
Mnie dzisiaj o 4 obudził twardy jak skała brzuch, łyknęłam dwie nospy, ale zmiękł dopiero koło 8... Boli ciągle, eh. :-(

Ja sie dzisiaj tylko witam humor nie dopisuje, na nic nie mam ochoty i wszyscy mnie irytuja wokolo :/ Tak wiec milego dnia zycze :)

[FONT=&quot][/FONT]

Witam sie :-) wlasnie nadrobilam jakies 6 stron tego co napisalyscie...
Mila83 ja to tutaj w Londynie klne na transport, ze drogi, nieprzewidywalny, co chwile zmieniaja trasy, zamykaja linie, nie przyjezdzaja na czas, juz pomine to co sie dzialo teraz w czasie olimpiady i ciagle wychwalam, ze w Barcelonie byl fantastyczny transport, zwlaszcza jak chodzi o metro, zadko mi sie zdazalo czekac dluzej niz 3 minuty, przystankow jest duzo, a cale miasto przejedziesz w godzine.
Kaja28 mi tez na ostatniej wizycie u poloznej nie pobierali krwi, dala mi tylko poprzednie wyniki, zbadala cisnienie, siuski, posluchala serduszka i tak pogadalysmy ogolnie co mi dolega i takie tam. Nastepna wizyta dopiero na poczatku pazdziernika.
Co do pracy, to ja mam chyba teraz idealnie, pracuje ok 20-25 godzin tygodniowo, w pubie w ktorym jest bardzo spokojnie i co tydzien sama sobie ustalam grafik, w ktorych dniach i godzinach chce pracowac :-)
Ruchow maluszka jeszcze nie czuje, no ale to moja pierwsza ciaza i dopiero 16 tydzien, wiec jeszcze sie nie martwie, ale fajnie byloby juz cos poczuc.
Milego dnia wszystkim zycze!

Cześć dziewczyny.
U mnie dziś paskudna pogoda i humor też beznadziejny. Jakoś nie mam weny do pisania:baffled:

Oczywiście nie mogę się doczekać wizyty u ginki: 22 sierpnia - poznam płeć maleństwa :)

Super. Zazdroszczę Ci. Ja muszę czekać do 29.08. Powodzenia!

za dlugo sie cieszylam dobrym samopoczuciem,wczoraj pod wieczor bol glowy mnie zlapal i zawroty glowy.gwaltownych ruchow nie moglam robic,nawwet obracajac sie z boku na bok krecilo sie w glowie.teraz juz jest dobrze,ale troszke sie przestraszylam.mam nadzieje,ze to sie nie powtorzy.
dzis na dzialeczce u przyszlych tesciow pogrilujemy sobie,pogoda ma dopisac.dotlenie sie troszke.

milego dnia wszystkim zycze:-)

Życzę Ci udanego grilla i oczywiście, aby dobre samopoczucie Cię nie opuszczało:tak:

Czesc dziewczynki ja tylko na chwilkę zaraz zbieram się na weselisko :-) pogoda średnia bo chłodno jest i pada a ja kupiłam sandałki :eek:

Będzie dobrze. Udanej zabawy :happy2:

Witajcie!!! Co do mojej szkoly jazdy, to moj chlopak sie zdenerwowal wczoraj i znalezlismy inna, nawet udalo mu sie zadzwonic, w pon. mam jazde probna u nich! Wiec zobaczymy , musi byc lepiej!!!!

No to życzę Ci aby było lepiej. Najważniejsze, abyś była zadowolona;-)

hej Kobitki, pozdrowienia z Ustonia Morskiego :) niestety pogoda średnia , szaro i chłodno ale zaraz idziemy łapać trochę jodu w płuca :) Mam nadzieję, że pogoda trochę się od jutra poprai, przynajmniej pani w tv tak obiecuje ;)))
Maleństwo szaleje, a we wtorek już jego/ją zobaczymy ;) ciekawa jestem strasznie, kto tam zamieszkał ;)

Odpoczywaj ile wlezie i powodzenia na USG. Oby maleństwo pokazało, co tam ma:tak:

Ja sie dzisiaj tylko witam humor nie dopisuje, na nic nie mam ochoty i wszyscy mnie irytuja wokolo :/

Trzymaj się. Będzie dobrze. Przecież wiesz, że to przejściowe:tak:

Ruchow maluszka jeszcze nie czuje, no ale to moja pierwsza ciaza i dopiero 16 tydzien, wiec jeszcze sie nie martwie, ale fajnie byloby juz cos poczuc.

Hehe...jeszcze nie raz Ci później tak przyłoży, że przypomnisz sobie te "spokojne" czasy:-D;-)

Witam

Cos mnie ostatnio przeziebienie meczy :( W nocy pod namiotem bylo mi strasznie zimno i chyba sie zalatwilam.

Aninek Ja w Londku mieszkalam przez 3 lata i wlasnie ten transport publiczny, ceny za wynajm mieszkan i to ze dostalam super prace poza Londynem mnie przekonalo do przeprowadzki. Teraz mam jakies 45 minut pociagiem na Waterloo wiec jak nas najdzie ochota na zwiedzanie to sie ladujemy i jedziemy na caly dzien.

Kaja nastepne pobranie krwi bedzie chyba dopiero w 28tyg, przynajmniej ja tak mam.

Domiska wypoczywaj tam i sie dotleniaj, dobrze ci i dzidzi to zrobi :tak:

Gizmowa a ty to taki troche wiekszy kurczaczek jestes :-p ( zartuje oczywiscie) Ja narazie mam 2,5 kg na plusie..

A wiecie dziewczyny ze mi ostatnio polozna mowila ze jest taki przesad ze jak dzidzia ma tetno powyzej 140 to bedzie dziewczynka a jak ponizej 140 to chlopak? Z moim pierwszym mialam zawsze okolo 140, nie wiecej niz 142 i jest chlopak a teraz mielismy 152 wiec wychodzi na dziewczynke.... zobaczyny co na USG wyjdzie. Ciekawe by bylo zrobic ankiete jakas czy cos zeby zobaczyc czy w naszych przypadkach to sie sprawdza :happy2:

reklama
Melduje się dziewuszki :)
Dzisiejszy dzień był wyczerpujący. o 2 w nocy kładłam się spać, bo byliśmy z M u znajomych na po weselnej imprezie :)
Dzień minął nam szybciuchno... na świeżym powietrzu, na spacerze w lesie i nad jeziorkiem z siostrą i szwagrem :)
Teraz mykam do wyrka odpoczywać. A jak u was minął ten 15 sierpnia?

Pozdrawiam :)

Do góry