reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2013 :))

Asaiczek - pewnie to żadne pocieszenie,ale dzięki wynikom wiesz nad czym trzeba popracować! A to najważniejsze!

...
Ja nadal nic nie wiem. Okresu brak. Bóle brzucha,które męczyły mnie od ok. tygodnia zniknęły. Piersi bolą inaczej . Czekam dalej...
Zrobiłam wczoraj test, ale jestem zła bo zrobiłam go wieczorem i to dosłownie wymusiłam z siebie te kropelki żeby zrobić test. Wyszedł negatywnie.

W drugiej ciąży pierwsze 2 testy też wychodziły negatywnie , dopiero ok. 40dc wyszły dwie kreski.
Jak wytrzymam,to poczekam jeszcze albo kupię test ponownie i zrobię go rano- tak,jak trzeba...

reklama
będziemy pracować bo pewnie jest nad czym :baffled: znów jak zobaczy moje wyniki to się babka przeżegna . tylko czemu ja głupia ją zmieniłam nie wiem :angry:

traschka.. no to rozumiem :) podejrzewam w takim razie że termin bedziemy miały podobny :)

asaiczek... no tarczyce masz nie najlepsza... koniecznie skonsultuj z endokrynologiem..niestety chora tarczyca jest częstą przyczyną poronień...powodzenia Ci życzę...

tak wiem, brałam leki na tarczycę ale później inna gin kazała mi przestać i dlatego mam teraz do siebie pretensję dlaczego zmieniłam gin :( :baffled: i w pośpiechu do niej wracam !!

ja w poprzedniej ciazy tez mialam problemy z tarczyca, ale po porodzie wszystko powrocilo do normy. Pewnie bede musiala za jakis czas powtorzyc badania i odwiedzic endokrynologa. Oczywiscie prywatnie, kolejki na pol roku do przodu:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry