Dorotqua
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny już teraz wiem czemu nie daję rady Was na bieżąco czytać, jak tu już się wszystko zaczyna po ósmej rano 
. Ciężka noc za mną nie mogę sobie znaleźć pozycji do spania, wymęczyłam się w nocy jak diabli :-
-(. W czwartek w końcu udam się na ten wymaz, jakoś nie mogę się zebrać żeby tam pójść. Zauważyłam u siebie bardzo duży spadek motywacji do czegokolwiek
, myślałam że jak będę na L4 to będę miała energię do gotowania, sprzątania itd. itd. a tu nic kompletnie
. Też tak macie?

. Ciężka noc za mną nie mogę sobie znaleźć pozycji do spania, wymęczyłam się w nocy jak diabli :-
, myślałam że jak będę na L4 to będę miała energię do gotowania, sprzątania itd. itd. a tu nic kompletnie
. Też tak macie?
2 dni tak przeleniuchowalam ze az wstyd, ale dzis sie wzielam za robote bo ileż mozna.... takze pranie wstawione, salon wysprzatany, jak sie synus obudzi to idziemy do sklepu cos na obiadek kupic i mam nadzieje ze wkoncu jakos spozytkuje ten dzien dobrze 
a teraz lipa totalna, leń na maxa... no ale chyba takie nasze prawo;-)

Ja też mam lenia że szok Okna aż się proszą żeby je umyć ale mama mi zabroniła ha ha
Podobno nie można Nie wspomnę już o firanach Słyszałyście coś o tym Jak to z tym jest Jutro idę do gina Już się nie mogę doczekać :-):-)
. Na drugi dzień(dzień meczu) zatrułam się i umierałam na ból głowy i żołądkowy(nie wiem u nie to parami nieszczęścia chodzą)