Cluue
serca mam dwa :)
Sody nie znalazłam, ale za to wróciłam z budyniem czekoladowym :-) dziś święto brzucha!
hihihi myślałam, że do budyniu będziesz siusiać ;D

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Sody nie znalazłam, ale za to wróciłam z budyniem czekoladowym :-) dziś święto brzucha!

Nie wiem co mam o tym myśleć bo ja z mężem mam konflikt Chociaż jak miałam usuwaną ciąże pozamaciczną to dostałam jakiś zastrzyk Ing Mam nadzieję ze to już mnie ochroni
Nie wiem co mam o tym myśleć bo ja z mężem mam konflikt Chociaż jak miałam usuwaną ciąże pozamaciczną to dostałam jakiś zastrzyk Ing Mam nadzieję ze to już mnie ochroni śniło mi sie że się budze, do pokoju wchodzi mój mężul z synem i niesie mi dzidziusia, ja patrze i pytam kiedy urodziłam bo nic nie pamiętam! zupełnie nic! i pytam czy chłopiec czy dziewczynka, wtedy on mi te dziecko podał, ja zaglądam w pampersa a tam siusiak!
 śniło mi sie że się budze, do pokoju wchodzi mój mężul z synem i niesie mi dzidziusia, ja patrze i pytam kiedy urodziłam bo nic nie pamiętam! zupełnie nic! i pytam czy chłopiec czy dziewczynka, wtedy on mi te dziecko podał, ja zaglądam w pampersa a tam siusiak! 
 i sie obudziłam :-) może to znak? ;-)
 i sie obudziłam :-) może to znak? ;-)

tak było przynajmniej u nas. po porodzie zbadają krew maluszka i jesli rh będzie po tacie czyli z + dostaniesz zastrzyk. jesli Twoj - to nie dostaniesz ;-)
 tak było przynajmniej u nas. po porodzie zbadają krew maluszka i jesli rh będzie po tacie czyli z + dostaniesz zastrzyk. jesli Twoj - to nie dostaniesz ;-)
 .
.
 . Mam 2 starsze siostry i jest u nas jakoś dziwnie podzielona płeć bo najstarsza urodziła jako pierwsza i była dziewczynka po niej średnia siostra urodziła chłopaka jakieś 5 lat później po kolejnych 5 urodziła się druga córcia najstarszej a średnia 3 lata po niej urodziła 2 chłopaków rok po roku. więc jedna ma 2 dziewczyny a druga 3 chłopaków.
. Mam 2 starsze siostry i jest u nas jakoś dziwnie podzielona płeć bo najstarsza urodziła jako pierwsza i była dziewczynka po niej średnia siostra urodziła chłopaka jakieś 5 lat później po kolejnych 5 urodziła się druga córcia najstarszej a średnia 3 lata po niej urodziła 2 chłopaków rok po roku. więc jedna ma 2 dziewczyny a druga 3 chłopaków.
 Trochę to zakręcone. Ja dochodzę do wniosku że najbardziej sprawiedliwie byłoby jakbym miała bliźniaki czyli po jednym. Ale raczej się nie sprawdzi :-)
 Trochę to zakręcone. Ja dochodzę do wniosku że najbardziej sprawiedliwie byłoby jakbym miała bliźniaki czyli po jednym. Ale raczej się nie sprawdzi :-) Ja już nie mogę się doczekać kiedy się dowiem kogo noszę pod serduszkiem Ja bym chciała córeczkę :-) ale w sumie nie ważne kogo,ważne żeby było zdrowe  :-)
 Ja już nie mogę się doczekać kiedy się dowiem kogo noszę pod serduszkiem Ja bym chciała córeczkę :-) ale w sumie nie ważne kogo,ważne żeby było zdrowe  :-)