reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

Melduje że żyje ;-) spakowana ostatnie poprawki rano najgorsze że to już tak późno a mi sie wogóle spać nie chce masakra :-/ a o 6 pobudka coś porażającego . Co do śledzi do tej pory nie kupiłam :-( gofry ble owoce mniam to tak w skrucie :-D
Dziękuję wszystkim na pewno wyjazd będzie udany ;-)

reklama
Witam dziewczyny :)
Mmam pytanie jestem w 17 tc jeszcze przed wczoraj czulam lekki ciezar w brzuszku czulam ze cos tam rosnie,prytylam 4 kg od poczatku ciazy brzuszek troszke sie zaokraglil, a dzisiaj zastanawim sie byc moze panikuje,ale czy nie isc do lekarza bo nie czuje nic od wczorajszego popoludnia tak jakbym wogole w ciazy nie byla czy to normalne? Zaczynam sie niepokoic bo myslalam ze dzisiaj znow cos bede czula a tutaj dalej nic, przedtem jak tylko dluzsza chwile siedzialam w jednej pozycji to czulam po wstaniu jakby mnie troszke rozciagalo w podbrzuszu :/ czy wy rowniez tak macie?

czesc laski

u nas tez wkoncu lato, piekna pogoda ale ja tam wole zimno, w taki gorąc zle sie czuje , a z dzieckiem tez musze na dwor wychodzic, no ale i tak penie kilka dni w domu spedzimy, Misio mój mi sie rozchorował, ma katar i temperature od wczoraj wiec uziemieni w domu jestesmy....

lanjaa ja tylko z cukrem jem placki a na drugi dzien jak zostaja to smaze je na patelni z jajkiem, pyyychota !!
januarka to normalne, dziecko sie przerwca w brzuchu, raz jest nizej, raz wyzej, czasami wrazenie jest jakby uciskalo brzuch a czasami faktycznie jest odczucie jakby brzuch był pusty ..... nie denerwuj sie, ale jezeli bardzo chcesz to dz do lekarza aby sie uspokoic :))

Witam

Ale tutaj ruch.. nadrobilam juz ale nie pamietam co mam komu odpisac :sorry2:

Januarka nie martw sie na zapas, jesli nie masz jakis boli i krwawienia to wszystko jest raczej wporzadku, a jesli martwi cie fakt ze dzidzia sie nie rusza to moze zjedz kilka kostek czekolady i zobacz czy dzidzia zacznie kopac.. a jak dalej jestes zmartwiona to moze zadzwon do lekarza.

Marzenixx zdrowka dla synka!

U nas jak juz Magda z UK pisala pogoda jest wiec my rowniez caly dzien na ogrodku pluskamy sie w baseniku. Ja niestety moge zapomniec o opalaniu bo chyba przez ciaze strasznie mam wrazliwa skore i odrazu jestem czerwona, takze dla mnie kremik z faktorem 30 minimum.

Ktos sie pytal, nie pamietam kto :sorry2: o to jak placki ziemniaczane podajemy.. ja podaje ze smietanka albo jak mi sie chce to robie po wegiersku.

Dobra ja lece wieszac pranko na ogrodek i podlac moje pomidorki.. Milego dzionka zycze wszysykim i udanych wizyt u lekarza :)

co do uczucia w brzuchu, to ja mam tak, ze czasami skurcze, czasem klucie po jednej stronie, ciezar. A czasem zupelna cisza! Nie martw sie na zapas wszystko bedzie dobrze!"!!! inaczej byc nie moze przeciez!!!!! al dla twojego wlasnego spokoju jak chcesz skontaktuj sie z lekarzem!!! :-) pzdr. dla wszystkich !!!!;-)

reklama
Hejka dziewczyny :)

Co do czarnej dziury w brzuchu,to też ją mam :-) wiecie dziewczyny w końcu w II trymestrze rośnie zapotrzebowanie na kalorie o ok 300 kcl,wiec głód też ma prawo być większy.

Czarni udanego wypoczynku. Pogode będziecie mieć piękną. W ogóle Ci co teraz mają urlopy, a szczególnie Ci co są nad morzem mają cudownie :)

Marzenix, dla mnie w takim stanie, też upały mogłyby nie istnieć. Opalać się nie mogę, bo w głowie mi się kręci i tętno odrazu zabójcze mam.

Ja cały czas siedze na grouponie i szukam czegoś sensownego w górach na pt, sb, nd przyszłego tygodnia. Mąż o dziwo ma aż 3 dni dla mnie no i może ten weekend, w który pojedziemy do Cz-wy.

Rzadko sie odzywam, ale jakoś nie mam weny ostatnio, jestem jakaś spowolniona... :/

Do góry