Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Marzenixx powiem Ci, że u nas jest podobnie. Co prawda moje córki zazwyczaj są razem, ale czasem tata jedną zabiera ze sobą do pracy na cały dzień i ta druga siedzi i ględzi, bo się nudzi. Przyznam szczerze, że nie sądziłam iż kiedykolwiek widok moich dzeici będzie mnie tak rozczulał.
domiska1 baw się dobrze i ładuj akumulatory
Kaja 28 mam nadzieję, że to wszystko jakoś mi przejdzie. Najgorsze jest to, że ja NIGDY nie miałam ze zdrowiem problemów, a tu taki zonk
I to jeszcze w ciąży...ech...starzeję się
Co do nawilżaczy powiem Ci tak: w tym domu, gdzie mieszkam absolutnie nie. Wilgotność powietrza podchodzi mi czasem do 80%
Jeśli znajdę ładny, nowy i suchy domek (a znajdę na pewno jeszcze przed porodem) to zastanowię się. Ogólnie wydaje mi się, że w tym kraju powietrze jest wystarczająco wilgotne. No chyba, że masz w domu bardzo sucho. Wiesz może jaką masz wilgotność?

domiska1 baw się dobrze i ładuj akumulatory

Kaja 28 mam nadzieję, że to wszystko jakoś mi przejdzie. Najgorsze jest to, że ja NIGDY nie miałam ze zdrowiem problemów, a tu taki zonk
I to jeszcze w ciąży...ech...starzeję się
Co do nawilżaczy powiem Ci tak: w tym domu, gdzie mieszkam absolutnie nie. Wilgotność powietrza podchodzi mi czasem do 80%
Jeśli znajdę ładny, nowy i suchy domek (a znajdę na pewno jeszcze przed porodem) to zastanowię się. Ogólnie wydaje mi się, że w tym kraju powietrze jest wystarczająco wilgotne. No chyba, że masz w domu bardzo sucho. Wiesz może jaką masz wilgotność?

śmierdziało mi w całym domu, mógł zapomnieć o buziaku, mówię mu, że to mnie odpycha i co zrobił rano, do śniadania znowu polał sobie kanapki sosem!
Dobrze, że miałam do załatwienia sprawy na mieście, a jak wróciłam to pojechał do pracy. I tyle go widziałam.
?) Jak mi zaczęła tak mówić to mi się głupio zrobiło bo myślałam że 4 miesiąc to trochę za szybko żeby takie rzeczy robić(trochę się boję tego zapeszania)
. Kurde teraz siedzę się dołuję że będę koszmarną mamą