-caroline-
Fanka BB :)
januarka no to już świętami u was pachnie jak ciasteczka popieczone :-) a jak nie przejecie to mogę adres swój podać
to czekamy na fotki łóżeczka i kącika brzdąca ;-)
patiinka ja własnie też ostatnio kosmetyczkę odwiedziłam i niby zwykła regulacja a człowiek jakoś lepiej się od razu czuje
jeszcze przed porodem raz się wybiorę bo później przy maleństwie pewnie będzie czasu brak :-(
smacznej pizzy i pogaduch :-)
alicja32 cieszę się że zakupki się udały ;-) hihi ja też nie widzę innego sposobu wyjścia z auta :-)
magda z uk - kolejny raz brawa dla męża !!!
milusia83 czekamy wieczorkiem
czarni widzę że też dzisiaj ogarniasz mieszkanko ;-) zawsze lepszy humorek jak czyściej w domku ;-) u mnie też dzisiaj wreszcie można jakoś mieszkać bo już częściowo posprzątane..
emiliaM czekamy na relację z tego wspaniałego wydarzenia :-) ja uwielbiam ubierać choinkę i już nie mogę się doczekać aż będę miała małą pomocnicę :-)
a ja ogarnęłam wstępnie domek.. troszkę się napracowałam ale teraz odpoczywam ;-) od poniedziałku piorę i prasuję ciuszki dla małej.. postanowienie jest zobaczymy co dalej.. ;-) dziewczyny w ilu stopniach prałyście ciuszki dla maleństw? chodzi mi o te używane rzeczy..
miłego wieczorku mamusie ;-)
to czekamy na fotki łóżeczka i kącika brzdąca ;-)patiinka ja własnie też ostatnio kosmetyczkę odwiedziłam i niby zwykła regulacja a człowiek jakoś lepiej się od razu czuje
jeszcze przed porodem raz się wybiorę bo później przy maleństwie pewnie będzie czasu brak :-(smacznej pizzy i pogaduch :-)
alicja32 cieszę się że zakupki się udały ;-) hihi ja też nie widzę innego sposobu wyjścia z auta :-)
magda z uk - kolejny raz brawa dla męża !!!
milusia83 czekamy wieczorkiem

czarni widzę że też dzisiaj ogarniasz mieszkanko ;-) zawsze lepszy humorek jak czyściej w domku ;-) u mnie też dzisiaj wreszcie można jakoś mieszkać bo już częściowo posprzątane..
emiliaM czekamy na relację z tego wspaniałego wydarzenia :-) ja uwielbiam ubierać choinkę i już nie mogę się doczekać aż będę miała małą pomocnicę :-)
a ja ogarnęłam wstępnie domek.. troszkę się napracowałam ale teraz odpoczywam ;-) od poniedziałku piorę i prasuję ciuszki dla małej.. postanowienie jest zobaczymy co dalej.. ;-) dziewczyny w ilu stopniach prałyście ciuszki dla maleństw? chodzi mi o te używane rzeczy..
miłego wieczorku mamusie ;-)
- nie wiem czemu od razu sobie wyobrazam nie wiadomo, ze bedzie nas sledzic tak jak tamta landlordka ostatnio, albo ze o psa zacznie robic problemy itd.

tak wiec mimo ze mialam checi cos porobic, to nie bardzo bylam w stanie.
Twoj maz dzis niezla robote zrobil :-)
a gaz wliczony w wynajem, wiec jak cos to dogrzewamy kuchenka. Taki grzejnik elektryczny to ja mialam w Barcelonie, boshhh pamietam jak sie cieszylam, bo kupilam go za pierwsza wyplate, bo juz nie wyrabialam z zimna, tam poprostu w wielu mieszkaniach w ogole nie ma zadnego ogrzewania, a jak okna sa nieszczelne no to jednak w domu zimno. Tylko ze wtedy wynajmowalam pokoj u takiej pary peruwianczykow, oni u siebie w pokoju mieli wlaczony tez taki grzejnik, telewizor, komputer, jeszcze czajnik w kuchni albo pralke to do mnie sie darli zebym ja moj grzejnik wylaczyla, bo korki wywala. Ehh w ogole sie skonczylo na tym ze wojne z nimi mialam, nie tylko o to 

Poki co dobrze sie spisuje, to moze pozniej tez tak bedzie.
posprzątał to potem, ale później zaczął gotować bo mu sie ryby po grecku zachciało i zapiekanki i nie kiwnął palcem by pozmywać i pościerać po sobie, ja mam to gdzieś i nie rusze tego nawet. W dodatku gadał dziś z teściową i jej wspominał że może w wigilie będzie pracował bo tak mu w grafik wrzucili że ma robić niby 14-22, wcześniej mi mówił to powiedział że nie ma mowy żeby poszedł tego dnia do pracy i że z managerem będzie gadał że on na nocki tylko może pracować a nie na dzień, a on teraz do teściowej mówił że może jednak pójdzie