reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

Hej dziewczyny Dziekuje Wam bardzo za porady jestescie niezastapione! ;))
Dzisiaj łozeczko zlozylismy i wyglada ładnie jutro zdj pstrykne w swietle dziennym to wrzuce na odpowiedni watek ;) Dzien zlecial dosc szybko;)

caroline Dziekuje Ci za link moze w styczniu sie przejade do ikeii poogladac materacyki i lampke jakas ladna ;) A co do kocyka to wyglada ladnie tylko szkoda ze tak kiepski material ma;/ Moj to tez czasem ugotuje cos ale to malo kiedy ;-) Twoj Maz dba o Wasza dwojeczke;)

Emilia No to ładnie dzien Ci sie zaczal! Tylko pozazdroscic;) O jej jaki madry synus juz sie prezentow doczekac nie umi a tu jeszcze tydzien musi poczekac na Sante :-)

Pattinka pewnie przez ta pogode jakies zaklocenia tez bym sie wkurzyla nie dosc ze tyle sie nie widzieliscie to jeszcze pogadac sie nie da. Ja mam prysznic w domu a mi zas sie marzy wanna i polezakowac i porelaksowac tylek ;-)

Aninek Co do pampersow to mam pamper 1-43 szt pampers new born 1 -78 szt i chce jeszcze dwojki dokupic. A ty juz masz niezle zapasy ;)
A my to musimy sobie reke podac bo dzis mala tak mi na nerw ucisnela ze noga ruszyc nie moglam ;D Nasze male gimnastyczki plywaja gora dol na przemian ;)A co do wagi to ja bym sie cieszyla jakby mi kilo spadlo ale nie zapowiada sie na to narazie pewnie dopiero po porodzie :tak:

agaagaaga O jak milo z ich strony ;) Fajnie spedzic wieczor poza domem i jeszcze w wygodnym fotelu ze znajomymi;)

Magda U nas tez caly sniezek stopnial i deszcz pada a tak chcialam zimowa atmosfere na swieta. Co do mego D moja tesciowa juz niezle trzyma Go a On jedynak to wiesz ;D Choc pewnie i tak se mysli pogada pogada i przestanie;) Dzisiaj sie przymila bo w pracy jest to sms pisze jak sie czuje;D Nim trzeba potrzasnac bo On slabo uczucia wyraza a tak naprawde wiem ze Nas kocha calym sercem i przezywa ciaze ale w sobie ;) Przy mnie jest strasznym twardziele nie raz mi sie przyznal z tym:-)

kaja ale tam u Cb pysznosci sie robia ;D Dziekuje za porady :) Fajnie jest isc do fryzjera i humor poprawic mala zmiana zawsze cieszy. A z tego co wiem to po porodzie bedzie z tym ciezko;)

natal to super ze ostatnie zakupy porobione. A karuzela napewno bedzie pieknie wygladac;) Choc sie przyznam ze tez zle sie czuje jak pozniej zobacze cos innego w tej samej cenie co mi sie bardziej podoba.

Ale mam dzisiaj apetyt. Moja malutka to by chciala by ja tylko glaskac Kochane malenstwo ;)Jestem przerazona bo to coraz blizej a zarazem taka szczesliwa ze wkoncu zobacze to mala gwiazde co mame kopniakami uracza;) Ide sie myc i polozyc. Dobrej nocy Stycznioweczki! ;))***

reklama
ale tu dzisiaj cisza :-)
czarni a na który wózek się zdecydowałaś? no i nad jakimi kolorkami myślisz? :-) bo tak już jest że człowiek im więcej ma do wyboru tym gorzej podjąć decyzję.. nasze mamy miały wygodę bo był jeden wózek i zero innego wyboru :-)
natal84 ja nie piorę kołderki tylko same poszewki.. ale jak będzie większy mróz to wystawię na godzinkę na dwór kołderkę żeby wymroziło zarazki jakby się jeszcze jakieś uchowały ;-)
patiinka dwa głębokie oddechy.. :tak:

a ja właśnie odpoczywam i relaksuję się przed tv.. ciekawa jestem jak tam nasze świeżo upieczone mamusie ;-) miłego wieczorku ;-)

gosia- no wlasnie, w sumie nie jest zla , no jak zmatujemy luzeczuko pstryne fote to zobaczycie, poprostu ogladalam te z fp na internecie i z tym swiatlem na suficie ze tak fajnie wyglada.
a z jedzeniem to ja mam na odwrot zmuszam sie bo nie mam apetytu, za to na slodkie to az sie trzese ..:-)

Ja z Oliwią to dostałam wózek w prezencie i dlatego był świety spokój a teraz samo allegro jest tak przeładowane wózkami że ja już na prawdę nie miałam sił wiec zatrzymałam sie na tym i już nie patrzę chodz i tak zaczynam mieć obawy co do jego wymiarów czyli tej wysokości...
Kolor szczeże to ja problemu bym nie widziała bo mi sie bardzo podoba w grochy wogóle coś ze mną nie tak bo podobaja mi sie czarne wózki :-D

najprawdopodobniej bedzie to taki

NOWOŚĆ! ECO SKÓRA SPORTIVE X7 KAREX POMPY GRATISY (2839428645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hej kobitki !

Jestem cała i zdrowa. Wróciliśmy niedawno z Trójmiasta.
Zakupy w IKEI udane, pokój Marcelka będzie super...gadżety pokupowane. Kaski troszkę pękło, ale mam najpotrzebniejsze rzeczy.
Poza tym byliśmy na MOLO w Sopocie na spacerku i pogoda dopisała.
Ale zmęczenie daje mi już znać. Dlatego żegnam się, idę pod prysznic i kładę się do łóżeczka....może uda mi się jeszcze później do was napisać więcej. Miłego wieczorka kobitki.

a Ja jeszcze do Was zagladam;)
natal koniecznie pochwal sie mi tesciowa mowila ze kupic chce karuzele wiec zobacze za jakis czas;D A ja mam ksywe Milka tak moj do mnie mowi bo lasuch na slodkie ze mnie straszny a dzis ubolewam bo wszystkie zapasy mi sie skonczyly :-)

czarni podoba mi sie wozeczek ladny ;)

bilka super ze dalas rade i nie dziwie Ci sie ze zmeczona ja to bym chyba na tym molo sie polozyla ;D Koniecznie pokaz pokoik dla malenstwa;)

Teraz juz mykam Dobranoc;))***

hej kochane :)

u mnie jakoś lepiej z humorem, udało mi się chociaż popisać z tym moim gadem bo skype niestety nie chciał w pełni współpracować..

no i zaczęła się batalia o imię.. miał być Olek, ale ten mój osioł upiera się, że ma być albo Tomek junior albo Olaf.. ani jedno ani drugie mi nie lezy.. Tomasz w sumie imie ładne, ale ojciec i syn z tym samym imieniem to przesyt.. Olek też przestaje mi się podobać! Ja chyba zwariuje do porodu :)

Czarni gratuluje, że decyzja w sprawie wózka w końcu podjęta! :) zajrzałam na stronkę i faktycznie ten w grochy też mi się podoba i jeszcze kilka innych. Teraz ciężki wybór koloru przed Tobą. Trzymam kciuki oby mniej nerwów Cie to kosztowało :)

Gosia z tym leżakowaniem w wannie w ciąży to nie do końca taka prosta sprawa.. ja na przykład męcze się jak nie wiem.. tęsknie za moją kabiną prysznicową!

Biłka witamy po wycieczce :) super, że udało Ci się kupić wszystkie rzeczy do pokoju synka.

Gosia- jak by mojego w domu nie było to bym sie do kalendarza adwetowego . Dobrala: d a tak to nie mam nic a w piątek na zakupach byliśmy i nie wiem co kupiliśmy bo lodówka pusta :/

reklama
Cześć dziewczyny, ja tak na chwilę ;)

Wypuścili Nas dziś późnym popołudniem - nie mogłam się doczekać powrotu do domku a teraz martwię się o synka. Raz się cieszę raz płaczę dziwny stan:szok:

Jutro na spokojnie poczytam co u Was.

Adaś spokojny o dziwo!

Gorące buziaki!

Do góry