czarni - nareszcie się wyspałaś :-) po takim odpoczynku pewnie masz teraz dużo zapału do pracy ;-) miłych porządków ;-)
agaagaaga14 ja też tak ostatnio miałam że najadłam się na noc i później problem

ale jak sobie przypominam te smakowitości to jakoś mi nie jest żal że tyle zjadłam
EmiliaM mój to jak jest chory to piwko też lubi - tylko że wtedy robi grzańca żeby się rozgrzać i powiem Ci że stawia go to na nogi szybko
kaja28 udanych zakupów ;-) i jak nie masz siły to podejdź do tych świąt na spokojnie.. jak to mówi mój mąż: wolę usiąść z tobą przy kromce chleba na wigilię niż masz wylądować w szpitalu z przepracowania i z powikłaniami.. także na spokojnie ;-) czego nie zrobisz to zawsze możesz wysłać swojego do sklepu.. teraz jest wszystko gotowe.. a za rok będziesz już sama wszystko robiła z małą niunią do pomocy
marta87 aż 7 razy?????!!!!! o matko! ja jak wstaję raz to już się morduję bo wybijam się ze snu.. masakra jakaś.. polecam sen w ciągu dnia bo innej opcji na przetrwanie nie ma :-( a forum po to jest żebyśmy naszym rodzinom życia nie zatruwały - kto lepiej nas zrozumie niż inna kobitka o tych samych dolegliwościach i problemach?!!
ja właśnie nastawiłam pralkę.. poprasowałam jedną stertę ciuchów

a po świętach jak odpocznę troszkę biorę się za ciuszki małej ;-) już się doczekać nie mogę bo szafa już jest więc chciałoby się żeby się zapełniła tymi różowymi pięknościami ;-) ale posortowałam wszystko do prania więc wystarczy tylko do pralki wrzucić i poprasować

wczoraj też przyszła do mnie przesyłka - kupiłam kocyk dla małej, butelkę tommee tippee tą małą (150ml), smoczek taki miniaturowy, tetrę i kilka innych drobiazgów :-) ale miałam radochę.. a mój jak zobaczył butelkę to stwierdził że taka mała

wasi faceci też tak reagują ? :-) ale ten smoczek taki uroczy malutki normalnie już nie mogę się doczekać naszej małej niuni ;-)