ada1989
Mama Konradka :)
Hej 
Ala ja myślę że po prostu przyzwyczail sie do hałasie otoczenia i dlatego nie reaguje budzeniem sie Debel w szpitalu budził sie gdy inne dziecko płakało a teraz to nic nie jest w stanie go obudzić jak dobrze zasnie, dzisiaj mu pies prawiue że do ucha szczeknal, Konrad nie raz krzyknął przy jego lozeczku i nic. A uszło sie u nas czasem zamocza w kąpieli, raczej nic mu nie jest bo jak czuwa i grzechotka potrzasne to odwraca sie w jej stronę
 Debel w szpitalu budził sie gdy inne dziecko płakało a teraz to nic nie jest w stanie go obudzić jak dobrze zasnie, dzisiaj mu pies prawiue że do ucha szczeknal, Konrad nie raz krzyknął przy jego lozeczku i nic. A uszło sie u nas czasem zamocza w kąpieli, raczej nic mu nie jest bo jak czuwa i grzechotka potrzasne to odwraca sie w jej stronę  

Sylvanas super dzieciaczki oj ale mialas "przygodę", współczuję i oby sie nie powtarzało
 oj ale mialas "przygodę", współczuję i oby sie nie powtarzało
Gosia my na równe 2 tyg i jeżeli pogoda dopisuje to spacerujemy
Milusia dałam mu ten koper chyba ze 3 razy z czego tylko raz było gorzej, tych kropelek co eymienilas to u nas nie ma ale mam infacol i przed karmieniem mu daje jak wiem że coś sie święci

Ala ja myślę że po prostu przyzwyczail sie do hałasie otoczenia i dlatego nie reaguje budzeniem sie
Sylvanas super dzieciaczki
Gosia my na równe 2 tyg i jeżeli pogoda dopisuje to spacerujemy
Milusia dałam mu ten koper chyba ze 3 razy z czego tylko raz było gorzej, tych kropelek co eymienilas to u nas nie ma ale mam infacol i przed karmieniem mu daje jak wiem że coś sie święci

teraz ją wyłączam, a jak się Franek zaczyna drzeć to wtedy włąćzam i odpływa i do spania też żeby go żadne dźwięki nie budziły.
 teraz ją wyłączam, a jak się Franek zaczyna drzeć to wtedy włąćzam i odpływa i do spania też żeby go żadne dźwięki nie budziły. i jak już zaczyna się niecierpliwić spanie. Zasypia niezbyt  rewelacyjnie, ale jak nie jest zbyt mocno pobudzony idzie nieźle i tak w  kółko. Zrobiłam mu test wychodzi, że jest Wrażliwcem. Polecam , super  działa. I na pewno lepiej śpi, jak nie drze się przed spaniem tyle co  wcześniej. i dwa razy nawet prawie zasnął bez rączek. Wpadł w taki  letarg, już prawie... ale coś go wybudzało, ale na ręce chwila i spał.  Jestem z nas dumna. ;-)
  i jak już zaczyna się niecierpliwić spanie. Zasypia niezbyt  rewelacyjnie, ale jak nie jest zbyt mocno pobudzony idzie nieźle i tak w  kółko. Zrobiłam mu test wychodzi, że jest Wrażliwcem. Polecam , super  działa. I na pewno lepiej śpi, jak nie drze się przed spaniem tyle co  wcześniej. i dwa razy nawet prawie zasnął bez rączek. Wpadł w taki  letarg, już prawie... ale coś go wybudzało, ale na ręce chwila i spał.  Jestem z nas dumna. ;-) , ale jeszcze muszę wytrzymać hehe
 , ale jeszcze muszę wytrzymać hehe 
 . ale jak tylko minie 6 tyg biorę się za siebie i zrzucę brzusio.
. ale jak tylko minie 6 tyg biorę się za siebie i zrzucę brzusio. 

jestem wściekła. Tylu jest pracowników, a on musi. No i jak mały ma być spokojny jak ja wariuje
 jestem wściekła. Tylu jest pracowników, a on musi. No i jak mały ma być spokojny jak ja wariuje  - grunt to pozytywne myślenie.
- grunt to pozytywne myślenie.