reklama

Styczeń 2014 :)

Dzięki dziewczyny za.mile słowa
Moja mała tez się kłóci, gada próbuje wymuszac ale się nie daje... Ostatnio wszystko.próbuje piskiem wymuszac ale mam.nadzieje ze ma.źle dni z powodu zębów... Mam nadzieje... A kluczyki od auta tez by ciągle nosiła i notorycznie się ich domaga ;)
Elama budowa domu... Marzenie... Nam też się szykuje przeprowadzka ale.póki co na wynajęte szukam.jakiegoś domu a za rok kto wie może doczekam.się własnych 4 kątów ;)
Jagus no.pewnie ze telewizor reklamy Rządzą ;)

reklama
Tina reklamy to jedyna opcja by Julkę sprawnie przewinąć, a niestety ostatnio też zaczynają zawodzić;) Teść się śmieje że jak są reklamy to dziecka ni ma;)

A znam.znam ;p na ceebebies jest fajny program rano pokaż.mi pokaż dużo śpiewają tańczą.uczą fajny ;) sama.się na nim.zawieszam ;p i śpiewam czat dzień później ;p

Tina chyba źle coś napisalam, to że wychodzą 1,2,4 w tej kolejności to normalne, tylko u nas wlasnie tak wychodzą ale tylko z prawej strony, a lewa strona całkowicie bez zębów i to mnie niepokoi, mam nadzieje ze niepotrzebnie sie wkrecam. słodka ta twoja mala, a jakie duze patrzące oczy ma

Milusia ale zazdroszczę tej nudy:), u mnie Antoś spal dzisiaj tylko godzinę ale za to od 19 już spi wykąpany na noc

Blanka a ja zazdroszcze tego karmienia piersią to jednak daje taką inną bliskość z dzieckiem niż butelka i nie ma co tutaj na ten temat dyskutować

Jaguś super zdjęcie, ale się uśmialam. moj robi podobnie gdy ma jedzenie w miseczce przed sobą. chociaz ostatnio dostaje łyżeczke do ręki i probuje wlozyc jedzenie do buzi, ale kiepsko mu na razie to wychodzi, zwykle jedzenie laduje na ubraniu:). ja tez obawiam sie ze może posmaruje kilka razy i będzie koniec, ale narazie dzielnie dzisiaj 2 razy wklepalam:)

Moj też wpatruje się w ekran, i nawet zdażylo sie ze tak sie zapatrzyl ze nie ragowal na slowo "am" co u nas jest bardzo dziwne:), no i oprocz komorek uwielbia wlasnie piloty i tak sie cieszy jak udaje mu sie przemienic kanał

Elama dopieszczam, dopieszczam ale wyobraź sobie ze tak go przycisnelo ze pojechal na pogotowie bo goraczka rosla i rosla a leki nie pomagaly, no i dostal antybiotyk i teraz smacznie spi razem z Antkiem:), co do kłótni to moj ten krzyczy i wije się gdy coś mu nie pasuje

Siva zakupilam na razie jedyne serum jakie bylo dostępne w sobotni dzien w sklepie na wsi. Evelin cosmetics Push Up, i już czuje poprawę:). nie zaleca sie podczas ciązy i karmienia.

Blanka moja starsza tez tak reaguje, tzn z tą chusteczka do nosa, albo ucieka przed Antkiem jak goni ja z czymś żeby przywalić, ale sama też potafi go boksnąć, albo dzisiaj bawial sie z nim w raka i go podszczypywala, wiec musze stale pilnowac

Hej

Ale zescie napisaly ;)

Przeczytalam wszystyko ale tak po trochu przez caly dzien..

Nie odpowiem pewnie na wszytsko bo musze zaczac z tymi figurkami w koncu ;(
Jak mi sie nic nie chce...

Pytalyscie czy robie torty to tak mialam kilka..
A teraz na sobote robie dla Victorka i dla Emilka a zeby mi sie chcialo tak samo jak mi sie nie chce ;(
Do tego na dzien po urodzinach mam tprt i kolejny na nastepny dzien i pozniej po 4 dniach znowu tort i po tygodniu. Dalszych zamowien nie mam jak narazie ..ale przyjmowac bede, bo po macierzynskim nie zamierzam wracac do pracy wiec pewnie szybko po porodzie wroce do tortowania.
Musze sie bardziej zmobilizowac..ogolnie jak juz robie to jest ok ale ciezko mi zaczac ;(

Dona moje Emil z lewej strony ma mniej zebow niz z prawej ale dziasla popuchniete. Nie slyszlam zeby nie bylo zalazgow z jednej strony ale jak sie martwisz to mozna to sprawdzic.

Fajne dzieciaczki takie male slodziaki ;)

Moj Emil w tv tak nie patrzy
. Moze czasami.. ale piloty telefony tablety to ulubione zabawki..

Moj tez jest zlosnik..ostatnio tylko raczki i raczki.. dzis mnie ugryzl w noge..
I wystawia roaczki mcha nimi i krzyczy na mnie haha..

Ogolnie jest bardzo za m..nawet bardziej niz za mna.. co ja mowie nawet..ja jiz nie jestem potrzebna wcale ! On woli tate i tyle.
Nie wiem czy mowilam ze odstawilam/emis sie sam odstawil? Tzn mleko mi w ciazy zaniklo.. i tak jak nie wierze w zanikanie tak chyba hormony spowolnily laktacje i emil ciagal na sucho az mnie bolalo..
No i od tygodnia jiz go nie karmie..ale wiem ze jakbym mu dala to z vhecia by ssal..raz prpbowalam to mnie pogryzl bo nic nie leci.. ani odciagac nie musialam ani nic..
Ale dalej jak chce pic to pierwsze co przychodzi i mnie po cycach wali hehe i mowi nana ;)
Ale daje mu juz z butli. No i nie pije mm tylko mleko kozie ;)

Ale ogolnie jest mi przykro i smutno... pobudki jak byly tak sa bo to zabki a nie kp.. a ja odeszlam na bok calkowicie ...czasem sie tuli jak m nie ma ale tylko kilka sekund.. a tak to nawet na mnie nie spojrzy i mi zal bardzo bardzo ;(
Moglabym bez problemu wyjechac na kilka dni..nawet by nie zauwazyl.
A w szoku jestem bo chlopcy byli zawsze za mna... a Emil od zawsze za m .. jak pierwszy raz raczki do kogos wyciagal to do m a jak ja mowilam choc do mamusi to nie wyciagal raczek.. mielismy swoj czas w trakcie karmienia..tulil sie itd.. ateraz juz tego nie ma. :(

Przepraszam ze bie odpisalam na wszystko ale musze isc lepic figurki.

reklama
Jaguś hehe Julcia jest super!!!Chyba bardzo jej smakowało:-D
Tina śliczna dziewczynka-taka poważna dama:-) A z paleniem to ja właśnie też lubię,też podczas ciąży i karmienia nie paliłam,jakoś szczególnie uzależniona nie jestem,dużo nie paliłam ale lubię/lubiłam(?!) sobie popalić:-D
Elama u nas najgorzej jest jak chłopaki do nas się przytulają:eek: Zośka wtedy wpada w szał...Jest płacz i krzyk a ich zaczyna szczypać albo gryść :szok: Na co oczywiście jej nie pozwalamy a chłopców i tak tulimy w jej obecności .Ja uważam że te nasze małe "cwaniaczki" testują nas:-D chcą zobaczyć na ile sobie mogą pozwolić

No to mamy 9ząb:-) dziś już jest na wierzchu czwórka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry