reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Vinga no to dobrze ze się kręci... Ja tez coś będę.myślała z.szyciem związanego ale bardziej w stronę kocykow itp a po za tym fotografia dziecięca To jest to co mnie najbardziej kręci ;) Wczoraj robiłam młodej sesje ale najfajniejsze zdjęcia mi się skasowaly ;((( będę musiała powtórzyć
Milusia w sumie nie pamiętam jedyne co Zawsze mi przychodzi do głowy to nietykalni ;0 jak sobie xos Przypomnę to dam znać;)

reklama
Nie ja nie szyję bardziej chciałam teściowej troszkę pomoc.dorobić i poprowadzić na ta droga ;p ja bardziej bym.się zajęła zaopatrzeniem i marketingiem ;p

boże jak mi się tnie bb, nic nie ma a nagle mnóstwo postów

tak zmieniając temat, zakładacie dzieciom buciki do chodzenia po domu?

Jaguś u nas to samo..Gile takie że masakra!!!!Aż frida nie nadąża...Ja zaczęłam inhalacje....ale źle mi się to widzi...Ja się boję żeby tylko zapalnie oskrzeli nie zrobiło...mam w sumie inhalacje na sterydach starczy mi na 2dni,ale nie wiem czy na własną rękę jej to włączyć...(zostały mi z ostatniej choroby),zdrówka

Vinga to chyba nie tylko Ci bo tez mam wrażenie że nie ma a za chwilę mnóstwo...Ja butów nie zakładam ,ale u nas dywany wszędzie

Milusia polecam katarek do odkurzacza :) cudowny wynalazek. a sterydów lepiej nie dawaj, je trzeba przyjmować długo, inaczej może choroba powrócić i będzie jeszcze gorzej

Vinga-my zazwyczaj nie zakladamy, albo jak juz zalozymy to Arek w sekunde zrzuci je. Ale widze,ze lepiej stawia kroczki w kapciach (mamy takie na rzep na gumowej podeszwie).

Jagus- oj katar...to jest niekonczaca sie historia...a nas na katar pomaga tylko...przeczekanie tygodnia. Innaczej nic nie dziala.

Milusia- filmy sobie ogladasz? Aj..dobrze ci! Polecam "wykapany ojciec", "duze dzieci"-jesli nie ogladalas jeszcze i "sekstasme" tez! A co tam!:) mozna obejrzec.

Kamag- witaj i wracaj czesciej:) gratki,ze z mala tak gladko poszlo-pewnie wypsiony zlobek jak tak o rodzicach zaraz zapomniala:)

Alez ja wam szycia zazdroszcze!:) to jest ta jedyna rzecz z listy pani domu ktorej nie potrafie...nawet guzika porzadnie nie przyszyje... Nie lubie i juz! :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam kapcie specjalnie wyprofilowane wiec zakładam a i buciki juz zaczęłam jej na dwor zakładać tez wyprofilowane ;)

Do góry