reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Cześć dziewczyny przepraszam ze tak zadko wpadam troche podczytuje ale nei zawsze cos naskrobie na glownym ;( tesciowa remont robi..hmm

sali kochana zdrówka dla was!!!;*
akuku ale emilek ladnie przybiera musisz miec tluste mleko ;Di podziwiam cie kobieto mnie by siła nie wyciagnal nikt z luzka zeby o 6 obiad gotowac i sprzatac :O masakra ;*!

Milusia gratulacje nam tez sie mazy cos wiekszego ..;) he a pochwalisz sie jakie to autko?

kaczuszka kurde ty to tez masz maraton z chlopakami ;Dwspolczuje miejmy nadzieje ze noc bedzie spokojniejsza i malemu nic nei bedzie ;*

hope to super ze mala potrafi tak dlugo spac;)

cleopatra ma takie same wrazenie ze moj wojtus to tez wielki chlop wiekszy od innych ;D tez ma ponad 5 na liczniku ;)

fifka fajnie ze dostawka sie Konradowi podoba :D ale ten czas leci twoj adrian juz ma 3 miesiace ;)!i zazdroszcze ci tego zapalu do spacerow i wgl mi to sie nawet ciezko chodzi po tych 9 miesiacach na wyrku :O czas chudnac ;D

magsus super ze u was lepiej i sa lepsze dni :)

Olich kurde wiesz co ja to nie rozumeim takeigo czegos ;( pastwi sie nad dzieckiem bo co bo wieksza, bo ma wiecej sily? masakra :( ja jak bd widziala taka sytuacje to rabanu narobei i siary takeij matce co by jej sie kur** odechcialo dzieckiem szarpac :( co za gnojówki najpier nosi pod sercem 9 miesiecy a pozniej sie wyrzywa ;( az mnei trzesie jak sobie wyobraze ;(

a ja dzis zjadlam 5 paczkow , czekolade, kinder bueno masakra mam apetyt jak swiania gorzej jak w ciazy od przyszlego tygodnia cwiczyc zaczynam i odstawiam slodkie ;O kurde mi sie trafilo takie dziecko co w zyciu je brzuszek nie bolal i przez to pozwalam sobie na wszytko , inaczej musialabym sie pilnowac to i waga by pewnie szla w dol jak bym gotowanego kurczaka jadła ;O
ale jestem wgl zła pojechalam pare dni temu po karuzele do hurtowni i musialam szybko kupic,.,, no i chcialam fp z projektorem nawet nei spojrzalam co biore z polki a zamiast fp wzielam identyko podróbke jakiegos smart baby ;O szok 165 zzl....wszystko spoko tylko ze paragonu nie ma a karuzela sie zacina i nie chce sie krecic ....wrr

no i sobie popisalam maly chce jesc... a no wlasnei napiszcie co wy robicie zeby miec wiecej mleka? bo wojtek mnie wysysa jak kobyle a mleka mam mega i krzyczy na mnei ze chce jeszcze ;zoo

reklama
Haha to jest nas więcej bo jeszcze Dona mieszka niedaleko Jastrzębia;-)

Milusia gratuluję zakupu, oby auto długo służyło i było bezawaryjne;-)

A ja wczoraj wpakowałam Julkę do auta i kursowałam z nią po mieście przez 3 godziny - złożyłam w końcu wniosek o becikowe i zrobiłam zakupy, a mała cały czas spała;-)

Dzwoniłam też dowiedzieć się o wolne miejsce w żłobku i okazało się, że zostało ostatnie ale dopiero na wrzesień 2015! I wychodzi na to że dziś muszę jechać ją zapisać, a przez to pół roku od lutego albo marca będziemy z m kursować miedzy domem a klubem malucha gdzie jej wykupimy abonament 40 godzin miesiecznie bo niestety nie mogę sobie pozwolić na wychowawczy...

No i piątek piateczek :) młody mnie obudził zeby samemu pójść spac ... Kochany :) juz awansowało moje dziecko wczoraj na pampersy numer 3!!! :) druga noc śpi 4h nie 3h może cos sobie kombinuje juz :)
No nic lecę na kawusie i czekam na tel od koleżanki bo awantura znowu w rodzinie męża przeze mnie ha!!!! Ha!!!! Zaczynam pokazywać swoje stanowisko i zaczyna byc komuś niewygodnie ha!

Miłego dnia Mamusie i Dzieciaczki !!!!!

wczoraj nie udslo mi sie na wizyte do dermatologa jechać,dziś jedziemy,teściowa mnie zawiezie,ostatnio jak jechalam do lekarza z malą i to blisko to tak plakala a ja tu samochodem kieruje i jak t dziecko uspokoic z tyłu a jeszcze ma tendencje do zanoszenia się.

Wiecie ja myslalam ze jak Kinge na mleko Bebilon przestawimy Bebilon Ppepti DHA to będzie jadła normalnie a tu je mniej,po 50ml co 2,5 godziny

Ja już placzę przy tym,dla mnie to karmienie to trauma,ale chodzi mi o dziecko,że może jje coś dolega.

Dwa razy miala robiony mocz,ale wyiki są dobre,więc?

O co chodzi,dziś mam nadzieję że sprawa z wysypka sie wyjaśni.
No i jeszcze mam obawy,bo maż jest w trakcie zalatwiania karty z nf dla malej i idzie to jak krew z nosa,boje się czy mnie przyjmą z dzieckiem bez tej karty....już miesiac minal a mąz dopiero teraz ma komplet dokumentow ,bo bedzie kinia na męza ubezpieczona.

Boje się o mala czy nie jest chora....wiecie ile ja bym dala żeby ona zjadala już ta setkę,tak ma wskazane i co?
Po tym bebilonie to już w ogole ulewa jakoś a mleko mieliśmy na 100% przepisane a drogie w 3dupy.:no:

Przepisane awaryjnie bo apetytu brak no i wysypka to może nietolerancja na mleko,dlatego zmeinione to jak wczesniej mi 60ml pewnie zjadala tak teraz 50ml i sapie ze zmęczenia:(:no:

Katherinne a co się okazało ze Stasiem z tym jedeniem,że tak piszczy coś z ta niedomykalnością krtani wynikło??

Hej hej!!!

Dzisiaj Adrianek kończy 3 miesiące! :-D Ależ ten czas leci...

Cleopatra
Adrian ma jakieś 60cm.Tak wychodzi z mojego mierzenia (a urodził się 49cm) :-)

Nisiao
ja ci cholernie współczuje tych przebojów z tą wysypką... nawet nie wiem co powiedzieć w tym temacie bo ja nigdy nie miałam żadnych skaz, wysypekitp u swoich dzieci... nawet ciemieniuchy nie miały...

Blue o nie... należałam się jak wariatka w ciąży... terazto za bardzo mi d... skaczę... muszę wychodzić bo oszaleje z tą moją ferajną..

Pustiszi ooo brawo! My też przerzuciliśmy się niedawno na pampersy 3 :-)Uuła... a ta awanturka to dokładnie o co? I skąd koleżanka zna szczegóły?

Idę zaraz śniadanko zrobić...mąż niedługo wychodzi do pracy a ja znowu zostaje z moimi maluchami sama....

Ostatnia edycja:
czesc, witajcie.Fifka to buziolek dla Adrianka na ten 4 -msc :happy2::happy2::laugh2:Moj Wiktorek konczy dzis 2 -msce, czas leci niesamowicie, no i Kajtuś Bandytki tez , wiec buziak dla niego.:-)

u nas wlasnie chluslo jedzonko, tez nas meczy to ulewanie, wiem,ze jest jakies specjalne mleko na ulewanie albo zageszczacze do mleko naturalnego.

Ja wlasnie zmierzylam centymetrem malego i niby tez ok 60cm ale to ciezko zrobic jak fika nozkami sto razy na minute:-)A z waga to chyba 5 jeszcze nie ebdzie mial tak na moje oko.

Wczoraj bylismy w tej Ikei ale ja sie stresowalam, zeby zdarzyc na nast karmienie do domu i poprostu piorunem przez ta Ikee, cos tam kupilam do domu, ale oczywiscie nie wszystko, skupic sie nie moglam natych zakuoach.

Nisiao u nas alergia wyszla ale w morfologii a nie w moczu, a bebilon pepti i inne mlekA dla alergikow sa niesmaczne , wiec moze poprostu Kinii nie smakuje, krowie mleko jest lepsze i czasem dzieci nie chetnie pija te inne.

reklama
Do góry