Marika współczuje choroby u synka

ja tam tez sie trzęse o Oliwie jak tylko Julia zakaszle

oby mała sie nie zaraziła a synek szybko wyzdrowiał !!!!
Elma ja mam tt 1 i moja bez problemu wypija 120 !!! Podejrzewam ze jak bym 150 zrobiła to tez by wypila ona ma żołądek jak studnia bez dna

ile by jej nie dał tyle wypije a i tak jej mało

potem brzuszek boli i rozlany na boki
pustiszi ja u R w rodzinie tez non stop na języku heh zeby im tak te jezory poodpadały

a zaczęło sie wlasnie od momentu kiedy postanowiłam przestać przytakiwac i pokazalam pazurki
Milusia to masz teraz fure

tez potrzebuje zmiany na większy ale jakos funduszu brak
blue o tak ja mam w domu niejadka Julia je jak piskle rano mleko pije jeszcze bebiko i to bez kaszy ani kleiku bo inaczej nie ruszy !!! Potem bułkę kajzerke bez niczego taka sucha sam środek wyjada czasem ze dwa kawałki parówki

o obiedzie to nie wspomnę jedyne co to jakaś zupa z makaronem i to tez ze 3 lub 4 Łyżki kolacja rzadko owoce tak samo o wszystko proszę szantarzuje czasem nawet ja strasze oczywiscie nie biciem ani niczym takim strasznym ale juz nie wiem jak sprawić aby zaczęła jesc

jemy razem tzn ja jem

szykujemy razem robimy rożne śmieszne kanapki zachęcam ja na wszystkie sposoby i tak efektów brak . Lekarz uspokaja waży w normie nic jej nie dolega wiec każe nie zmuszać bo moze byc jeszcze gorzej
Nisiao ja tez uważam ze Gbs nie ma nic wspólnego z tymi wszystkimi problemami maluszka bo to wychodzi odrazu po porodzie jesli Crp jest podwyższone tak jak w przypadku mojej Oliwii . Jesli u was było ok to teraz napewno nie dzieje sie nic od tego paciorkowca . Powiedz czy Ty córkę przepajasz czymś ???? Moze spróbuj jej godz po jedz dać pic np wody z glukoza
Zeby rozciągnąć troche żołądek !!! Tylko pytanie czy potem wypije to mleko i ile ???
Ach matko jak nie za mało te dzieci jedzą to za dużo !!! Moja juz dzis dwa razy zwróciła bo ciagle głodna a w brzuszku sie nie mieści