reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ja pierwszego synka karmiłam też tylko pół roku. Sam sie jakoś odstawił. Teraz Adrian jest bardzo cycowy i chce pociągnąć to do wiosny przyszłego roku. :-) ale zobaczymy jak Bóg da...

aha i czy wasze pociechy probuja siadac? mja mocna ciągnie i od paru dni zaczela mocno prostować nożki i wkoncu sie zainteresowała stopami:)

Witam. Dziękujemy w imieniu Laury :)
FIFKA szok już na raczka. Ale ten czas zapierdziela jak szalony. Pamiętam, że starszy to w 5, 5 msc już w chodniku smigal i sprezynowal, raczkowal w 8 msc. A Laura to wciąż mi się wydaje taka malutka ;)
JULI z tyńcu spaniem to czytałam, że co rusz to będzie się zmieniało
DONA ALT i AST albo od razu cały pakiet watrobowy. Ją u siebie też badam to co jakiś czas

Fifka_ ale przystojniak a jaki opalony :)
Juli _ u nas tez cyc. Sama jestem ciekawa ile:)

Dziewczyny wypadaja wam jeszcze wlosy? Bo mi strasznie. Łysa bede niedlugo :)
A jak kolor oczu u waszych maluszkow? Zmieniło się cos już?

Kamag my mamy brązowe oczy a syn ma szarawe ale to chyba po rodzinie meża bo tam tez pojawiaja sie takie kolorki, a co do wlosow to po tej ciazy wypadaly ale umiarkowanie, ale po pierwszej wszedzie mialam stado wlosow

Przyznać się, która pozazdrościła nam nocy przesypianych? Dzisiejsza noc-koszmar. Do jakiejś 23 w ogóle nie chciała spać,przystawiona dodatkowo drugi raz od kąpieli trochę przysnęła, po czym o drugiej znowu płacz, znowu do cyca i rano po jedzeniu jeszcze godzinę walczyła zanim padła. I nie wiem czy jej się noc z dniem pomyliły czy kryzys laktacyjny? Dzień wcześniej miała 12h przerwy w jedzeniu, zwykle w nocy od 8 do 11h nie je. To chyba ten skok, 22 tyg, Kamag nasza też z 27.01., wcześniej miałam napisać, ale są jeszcze młodsze dzieciaczki tutaj.

Czytam Was i zbieram się od tyg żeby odpisać. Napisze co pamiętam, Vinga, Marika, cieszę się że u was lepiej :-)
Fifka, Adrianek jaki przystojniak, zamawiam na zięcia ;-) gratulacje raczkowania

Reszta później bo sajgon w chałupie czeka. Miłego dnia babeczki

reklama
Hej

Stalo sie ; ( emil spadk mi z lozka ; (; ( krew mu z noska poleciaka i opychla warga troszke i nosek ; ( plakac mi sie chce z glupoty :(

Do góry