Dziewczyny czytam Was, więc postanowiłam napisać. Dziękuje Wam za słowa wsparcia po moim ostatnim wpisie, zaraz minie miesiąc od straty aniołka

ciężkie chwile bywały, ale ogólnie staram się żyć normalnie, tylko bywają momenty kryzysowe,np w zeszłym tygodniu jak byliśmy w kościele na dworze, to był taki maleńki bobasek i jak zaczał płakać, to ja się tak rozryczałam, że masakra,potem jeszcze przez pół dnia mega smutek, no i czasem jak wracam z pracy i coś mnie weźmie to w aucie sobie płacze... dobrze, że mój mąż mnie wspiera, bo ogólnie to nie chce z nikim o tym gadac
piszecie o tym naciąganiu, ja nie naciągam, choć niby delikatnie przy kąpieli radzili, ale ja jakoś ufam, że będzie ok, i właśnie jak widzę jak synek się bawi o uważam, że sam sobie krzywdy nie zrobi...
Tymek coś katar ma w tym tygodniu... czy Waszym dzieciom też tak długo trójki się wyrzynają, bo u nas już chyba drugi miesiąc widzę spulchnione dziąsła , niby zaczyna się przebijać, ale coś powoli...
zazdroszczę tym dziewczynom,co nie muszą chodzić do pracy mogą być z dzieciaczkami w domu, chciałabym tak, niestety rachunki same się nie popłacą

, tzn nie starczyłoby na wszystko z samej pensji męża, od listopada będę małego zabierać ze sobą do przedszkola, wczoraj go wzięlam, to był mega szczęśliwy, z jedzeniem jakoś da radę, pieluchę może mieć, ale niestety schodzenie po schodach mu nie bardzo wychodzi, macie jakiś patent na naukę

? ja wiem, że panie pomogą, tzn moje koleżanki, bo w tym roku miałam właśnie grupę takich dwulatkow i niespelna dwulatkow, ale wolalabym,żeby robil to sam, mamy jakiś dwa miesiące na naukę ...
akuku trzymaj się kochana
kasia dziękuje, że o mnie pamiętałaś
siwa podziwiam Cię z tym bieganiem,praca dwójka dzieci i maratony , wow
blanka bardzo lubie czytać o Twoim lobuziaku

ale po Twojej niedawnej historii z firanką, juz wiem,ze naprawde nie mozna ufac tym naszym malym szkrabom i spuszczac ich z oka
elama gratki wygranej i powodzenia w budowie
malinka trzymam kciuki aby naczyniak ustąpił na dobre
wiem, ze nic nie napisałam do jagus, cleo i innych dziewczyn, ale trochę się wybiłam, szkoda,ze tak malo nas pisze, ja sama tez zaniedbalam bb