reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

Ja tam uwazam ze bedzie dobrze :-D musi byc bo jakby inaczej? Poki co mysli ze moze byc zle czy moge poronic nie przechodza mi przez mysl. No chyba ze teraz. Ale i tak sie nie denerwuje. Bedzie co bedzie :tak:

Nosferatu witaj. trzymam kciuki za spokojne 9 miesiecy :tak:

Vinga no ja zawsze bylam niecierpliwa :-D ja mam te testy o czulosci 10 wiec mysle ze 10 dni po owu cos powinno wyjsc.... a jak nie to zatestuje znowu 14 dni po :tak:

reklama
nie wytrzymałam i zrobiłam test iiiii dołączam oficjalnie do grona styczniówek!!!!
jest druga kreseczka! słabiutka ale jest.
Na ratunek, ja tez dziesiątką robiłam testy i 10 dni po owu :tak: powodzenia w działankach starankach ;)

Vinga GRATULUJĘ!!! Ty to masz farta! :-D już drugi raz za pierwszym razem! :-)

Oczywiście gratuluję też pozostałym i zaciskam kciuki za przyszłe styczniówki!!

Vinga- Gratulacje!!!:tak:I chyba jesteśmy ten sam rocznik:-p

rocznik '89 ;)
dzięki dziewczyny, strasznie się cieszę, że nie musiałam długo czekać na drugą kruszynkę :tak: ale wychodzi na to że jestem detektorem ciąży, bo w poprzedniej też wiedziałam, że ciąża jest, nawet jak na teście jeszcze tego widać nie było ;-)

&&&& zaciśnięte za wszystkie testujące w niedługim czasie!

reklama
Do góry