reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Anna ale z ciebie chudzinka! :-D Choć po brzuszku widać że zaczyna się lekko zaokrąglać!

Vinga Ty to w sie dopiero po porodzie jesteś więc nie ma co się dziwić :) Mi waga ładnie spadła po około roku po porodzie, a teraz będę na nowo zbierać :-D

Mońka
u nas dziewczynka będzie Moniką ;-)A chłopiec NAJPRAWDOPODOBNIEJ Karolem - bo to jeszcze do ugadania :tak:

No i witam gorąco wszystkie nowe ciężarówki!!

Mnie szybko wywala w tej ciąży...już mam brzuszek jak w 4 miesiącu a jeszczemiesiąc temu był kompletnie płaski :baffled: To zdjęcie robione z rana a więc nie byłam jeszcze rozepchana jedzeniem...

P1110211.jpg

Załączniki

• P1110211.jpg
    P1110211.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Witajcie. Chciała bym dołączyc.
Mam już córeczkę 3 latka i synka rok i 8 miesięcy. A teraz trzecie sie szykuje i ostatnie ;) Dziś miałam termin @, wczoraj zrobiona beta 260. Jutro powtórka bety.
Z obliczeń termin mi wypada na 15-18 stycznia zależnie jak liczę ;) Jak będzie wszystko ok z betą to najwcześniej 22 wizyta a moze i troszkę później zeby już widzieć serduszko.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie styczniowe i te które już za chwilkę będą testować życząc dwóch kreseczek

Ależ miałaś duży brzuszek!! :-D

Ja to w sumie miałam mikrusa no i Konrad urodził się malutki w 37 tygodniu :-) Miał 2800g

Brzuszek999999999.jpg

Załączniki

• Brzuszek999999999.jpg
    Brzuszek999999999.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 68
Fifka-super brzusio :)

No moj jakby lekko sie zaokrągglił. teraz pod wieczór jaki smiesznie duzy. pokaze Wam foto kilka tyg temu. a tym czasem brzusio z ostatniego tyg ciazy z Wi :)
Zdjęcie3123.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=7JnRVs0XitY a tutaj filmik z czasow ciazy i 1roczku naszej ksiezniczki :) pochwale sie :) ja robilam

Załączniki

• Zdjęcie3123.jpg
    Zdjęcie3123.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
U mnie termin na 5 stycznia. Tez mam zaskakująco duży brzuszek a przy wzroście 177 i wadze 56 to widać. A ukrywam się w pracy :)

Anna śliczny filmik :) Chciałam zrobić coś podobnego ale jakoś nigdy nie mogę się za to zabrać... za to mam wypełniony cały dzienniczek ciąży ze wszytkimi fotkami z USG, testem, zapisami KTG,opaską z rączki no i ze wszystkimi datami i przemyśleniami z okresów ciąży :-) Fajna rzecz. Teraz też będę prowadzić!

I wiesz co ci powiem? Boże jaka ty jesteś podobna do mojej koleżanki :szok: i ona też ma na imię Ania... gdyby nie to ze jesteś z Warszawy i wiem że ona ma syna to normalnie gotowa byłabym powiedzieć że to jesteś ty!!

Wiki zasnie to poraz setny sobie obejze filmik :)

Ja prawdopodobny termin mam na 10 :)

panna.nikt-ty chudzinko :) dawaj foto :)

Anna śliczny filmik :) Chciałam zrobić coś podobnego ale jakoś nigdy nie mogę się za to zabrać... za to mam wypełniony cały dzienniczek ciąży ze wszytkimi fotkami z USG, testem, zapisami KTG,opaską z rączki no i ze wszystkimi datami i przemyśleniami z okresów ciąży :-) Fajna rzecz. Teraz też będę prowadzić!

I wiesz co ci powiem? Boże jaka ty jesteś podobna do mojej koleżanki :szok: i ona też ma na imię Ania... gdyby nie to ze jesteś z Warszawy i wiem że ona ma syna to normalnie gotowa byłabym powiedzieć że to jesteś ty!!
heheehe :) to pewnie ładna ta kolezanka :p haha :) żartuje :)
Troche sie zmienilam przez te 2 lata wiec troszke nie podobna juz do siebie jestem :)

reklama
Anisen: witaj.
Ja mam strasznie wielką 10 letnią córkę, urodziła się 17 stycznia. Każdej z nas życzę takiej córy jak Ona!

Do góry