reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

no to będziemy koczować tutaj. ale fajnie by było zrobić naszą listę, powstawiać jakieś fotki itp :tak:

Fifka, ja w poprzedniej miałam w pierwszym miesiącu mega apetyt. przez miesiąc przytyłam 4 kg. potem na szczęście się to unormowało. pewnie organizm kumuluje sobie siłę na następne 8 miesięcy ;-)
Na ratunek, a może owulacja dopiero?

reklama
no to trzymam bardzo mocno kciuki żebyś z nami została :tak:
ale mi teściowa niespodziankę zrobiła, przyniosła mrożone truskaweczki (mniam mniam). zrobię makaron z truskawkami i śmietanką. chyba teściowa strasznie zadowolona z drugiej dzidzi. bała się, że będziemy chcieć tylko jedną jak brat P.

Fifka ,na co masz ochotę w tej ciązy ze czujesz dziewczynkę?:-)No właśnie czy macie jakieś przeczucia ,bądź marzenia odnośnie płci? Poza tym ze OCZYWIŚCIE jest nam obojętne i najważniejsze ,aby nasze maleństwa były zdrowe ,i nie ważne jaka płeć ,będziemy kochać ponad życie:-)My zawsze marzyliśmy o dziewczynce ,mój M to nawet o trzech :-D,ale jak tak długo nam się nie udawało to stwierdziłam Boże daj mi chłopca nie ważne ,byle było dziecko:-D

reklama
ja mam chłopca to teraz dziewuszka by się przydała. celowaliśmy w dziewczynkę, więc może się udało :tak:
ciekawe ile styczniowych mamuś będzie mieć bliźniaki

Do góry