reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

właśnie nie wiem jak to wygląda, ja jestem zatrudniona u znajomego, który zatrudnił mnie już w ciąży, żebym miała macierzyńskie. więc chyba trzeba będzie dwa razy zus zapłacić po prostu...
na świętą noc zachciało mi się fasolki szparagowej z patelni ehhh właśnie sobie ją gotuję :-p

Lorelain, dzięki kochana, ps ja Ciebie skądś kojarzę... chyba z Październikówek 2012?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć przyszłe mamusie ;-)
zerknęłam do Was z lekkim sentymentem, bo dokładnie rok temu przeżywałam to samo i w styczniu urodziłam moją ukochaną, upragnioną córeczkę :-)
Mimo, że ciąża czasem daje w kość to i tak troszkę zazdroszczę, bo z perspektywy te 9 miesięcy to fajna podróż z cudownym finałem:tak:...więc zapnijcie pasy i w drogę;-) Powodzenia Wam życzę i zdrowych, cudownych dzieciaczków!!!;-)

Lori no masz racje termometr w odstawke, testy pozytywne i musi byc dobrze :-) po tamim czasie musi byc dobrze.

Hej Wam Przyszłe Mamusie :)

Chcę Wam życzyć spokojnych i zdrowych ciąż, bez przygód - no chyba, ze dotyczą buzujących hormonów i smaków ;) Pierwszy trymestr to ciężka sprawa- ja ze swoim się pokłóciłam parę razy tak, że spaliśmy w oddzielnych pokojach, ale później już było tylko lepiej, aż zbliżał się termin :p To forum będzie dla Was swoistego rodzaju grupą wsparcia i z doświadczenia powiem, że często pomoc forumowych przyjaciółek jest nieoceniona, bo kto Was lepiej zrozumie jak nie Wy same ;)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Indziorka ze styczniową Juleczką ;)

Jj jeszcze jednak zmjerzylam dzis tempke (wwiem nie powinnam i przepraszam) ale wlasnie ona mnie uspokoila jest 37,05 coprawda budzilam sie w nocy bo balam sie ze zaspie do pracy hehe.

Tescik powtorzony pozytyw rzecz jasna :-) chyba wszystki obsikam zeby miec radoche :-)

Milego dnia laseczki :-)

Ps teraz wierze :-) jestem w ciazy i w to wierze uff , kilka dni mi to zajelo ale dzis mam juz 13 lub 16 dc wiec no @ dozobaczenia ale za kilka miesiecy :-)

Akuku no to super...:) gratuluje mamusiu:)
Ja jeszcze nie wierze....ale u mnie potwierdzeniem są narazie pozytywne tesciory....dzisiaj lecę na betę....popoludniu bedę miala wyniki z soboty i dzisiej, wiec od razu zobaczę jak rośnie:)bo mam nadzieje ze rosnie:p:)
Milego dzionka:):)

reklama
Hehee.ja Wam powiem ze poki nie zobacze fasoli na usg to nie uwierze :) poki co caly czas jest obawa.wczoraj odrobinke polamilam.dzisiaj znowu jade na bete ..no i usg o 15.30 ehh

Do góry