reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku, ja też pryszczata :-) a u mnie pryszcze to rzadkość była nawet w okresie dojrzewania. A tu dzisiaj nawet na czubku nosa mi się zrobił taki ogromny. Każdy w pracy się pyta co mi się dzieje, ale się jeszcze nikomu nie przyznałam ;-)Hihi, może faktycznie dziewczynka, bo z Mikołajem takich problemów nie miałam.

panna.nikt, nie martw się, wszystko będzie dobrze. Wierzę, że to tylko chwilowy kryzys.

reklama
Akuku - witaj w takim razie :)

ja byłam okropnie wysypana na twarzy, rękach i dekolcie w poprzedniej ciaży - i jest Kingusia :). W tej ciąży mam tak samo, syf na syfie! twarz mam okropną.. ciekawe kto tam rośnie ;)

ja mam syfa jednego, ale za to dużego. I też dziś na całego dół. I chyba poproszę męża, zebyśmy na jaki ostry dyżur pojechali wieczorem, bo wczoraj 2 razy upławy takie ni to brązowe ni to...na pewno nie białe. A dziś też. i już strach wielki.

I ze stresu nagle wymiotować się chce, tak jak nigdy nie znalałam tego uczucia, to teraz....także panna nikt wiem, przez co przechodzisz i ściskam tym mocniej!!!

Katherine, dziewczyny dziękuje Wam bardz. Mam wizyty co miesiąc więc nie robię ciśnienia co tydzień :) a 2 lata wydają się szmatem czasu i mój wiek nie sprzyja czekaniu.
Byłam u mojej zaprzyjaznionej internistki dała mi zwolnienie za 2 tyg więc wrócę do pracy po 12 tc :) zrobiła mi usg i pokazała bijace serduszko żebym spała w nocy przed wizyta jutro.
Jade już do domku odpoczywać.
Jeszcze raz dziękuje Wam.

panna.nikt - No to bardzo sie ciesze ze sie chociaz troche uspokoilas :) Jedz, odpoczywaj i mysl o przyjemnych rzeczach :) Bedzie ok :)

Panna.nikt milo slyszec,ze wszystko ok u Ciebie:-)mowilam Ci, ze bedzie dobrze.

dziewczyny ja z kolei nie mam sie jakos super:baffled:ale juz szczegolow nie bede pisac,ogolnie jestem przybita. Mam zachcianki na rozne dziwne rzeczy,wlasnie zjadlam makaron z parmezanem i pietruszka,wczoraj tylko tolerowalam pomidorowa. Nakupilam poza tym owocow,rabarbar i kompot bede gotowac.
a co do pryszczy to ja mialam tylko przed okresem, ktory nigdy sie nie pojawil, a jak tylko zrbilam test to pryszcze znikly czyli jakies 2 tyg.temu;-)to co bedzie chlopiec czy dziewczynka?

Ja tez sie pryszczata zrobilam...uuughhh :baffled: najwiecej na skroniach mam. Jak jakas malolata ;p hihih. Poprzednio bylam "piekna i gladka" :-D i jest synus...Zobaczymy co tym razem :)
A co do zachcianek...to myslalam ze wczoraj umre jesli nie zjem slatki z pomidorow z cebulka i smietana. No tak mi sie chcialo ze masakra. otwieram lodowe a tam ani jednego malego pomidorka :angry: Maz wszystkie wyjadl :angry: Z zalu sobie zrobilam wersje z ogorka zielonego...hihihihi

reklama
czesc dziewczyny, no to mi sie wczoraj pojawily niezle mdlosci 2 razy wymiotowalam, okropny byl wczorajszy dzien, dzisiaj dalej mnie mdli ale juz bez wymiotow. Cere mam srednia , na samym poczatku mialam mnostwo syfkow, teraz juz lepiej.

Do góry