reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini, my już zaparcia przerabiamy od dawna. Myślę, że trochę wstydzi się robić w przedszkolu i od tego czasu powstrzymuje i zrobiły się problemy.
U nas siatkówka obowiązkowo. Mój nawet ogląda choć nie jest typem oglądającym sport, woli działać.Co prawda trochę mnie ten mecz nerwów kosztuje ale warto ;-)

Ja juz w domku. Staram sie nadrobic ;-)

Doggi co do omdlen to to chyba niecdotlenienie wiec jak czujesz ze robi Ci sie sllabo to staraj sie mocno ziewac lub kaszlec. Ponoc to choc troche pomaga

My dzis z Ł spalismy do 8.10 bo bylo tak ciemno ze myslalam ze to gdzies 4w nocy :-P

A my na obiad mielismy u rodzicow rosolek i placki po wegiersku, mniami ;-)

Mnie dzis caly dzien nozki bola, a w sumie nigdzie nie chodzilam. Bylksmy w kosciele i stalismy na dworze bo w srodku tak duszno ze myslalam ze zdechne :-\

Ojjj u nas tez mecz. W koncu o zloto walczymy :-)

reklama
I koniec meczu;) Wygraliśmy;)

Miałam dzisiaj gości w domu:) Jedzenia narobiłam jak głupia, na dwa dni jeszcze będzie...

Sprite ja młodej kupiłam ten tran cytrynowy, nie smakuje jej ale pije, ja razem z nią bo jest też dla kobiet w ciąży. Smakuje jak olej bleee.

Femme u mnie to wszystko na raz, katar, kaszel, teraz hemoroidy mi wylazły, zgaga się zaczeła, wszystkie kości mnie bolą jak leżę czy śpię. Chodzące nieszczęście:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry