reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b u mnie hak przychodzi moment że wiem że się zbliżania omdlenie/zasłabniecie to żadne ziewanie, głębokie wdechy czy nogi do góry nie pomagają. Po prostu czekam aż się skończy.

Tez oglądałam mecz, super grali jak spokojnie mimo tej presji. A oni spokojnie po mału. Podobało mi się jak juz była końcówka i duża przewaga dla PL się robila to było widać jak Brazylia zaczyna się stresować, i popełniać błędy. Presja zeżarła ich :)

Sprite-można podawac jeden tydzien tran a drugi mleczko. Tran mozna kupic w fotmie zelkow. Dzieci je uwielbiaja jak dla mnie super bo nie czuc zapachu i latwo je podawac.
A mi wchodzi chrypa i drapie mnie w gardle. Macie cos na to? Za to leb mnie nie boli gardlo odpuscilo i zatoki puszczaja tez? W przychodniach kolejki na 6 h stania. Chyba sobie kekarza odpuszcze bo cos innego zlapie no nie?

karpanna, ja bym lekarza odpuściła, za duże ryzyko

Ale kaszana, my wczoraj usnęliśmy jak było 1:1 i obudziliśmy się na wręczenie medali :baffled:

A dzisiaj od rana tak leje, że aż się żyć chce
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Jeszcze dzisiaj u gina znowu mi zejdzie ze 3 godziny, jak nie więcej, dobrze, że sobie audiobooki pościągałam
ALdtQ3GtoMGDCK hELgtRQQP2SJKnDjRQ4QU2xhYA0CtY0cIE6yJnADBIzUA1hgUeABS5AIADUQ4mORARAMAC6yRfFCgALUFCW5hGRVDUCAeO8DAuRSDV6sEC6gVAGKtgSdDiBSFaLLJiJE3rqqEmJNKUgNrQIaMcJJnmLa32vT8OdMGrrZkwQiMGCLEAYZTbOAiOFHm1QkEcEVN4eFAiI9GOw7NgpvDBJpQJnLAfbSmBR0f2AhQqaRKsIxBcmQgfisFVgQM2LBNe4FrSxgrNDQpgybmjqUkNH5lIaNAQOxp2YowQxZpBaUvPQDVebZkxZ5PiSQYl52tAwcQGyho46hgo4eNChoobGCFhMv22c5iObJl4QimCnw67bpi4cIHAwqocVwcwCDRCwum HKEBqiQokshM5CwygGvHZeGAgdwUEsXM1hAATF4LMKJNB9k0oEH0xw3QDNFGACJGSRcIIwbG1zAwgc36CBBCynKNkA2EixjgB25FMMICCBE4UcpBmjRxwA9EvBjBkqUcMwYXkRDyw0cQGEMKIRkMwAB2DAAgwDZZKCABB2UcAAOOuBwgCxMPJFBNgLAwMA2RNTwgDUBBOpCAgAUmoALgVrzQA1EMKTCD0FUI mklEoaxA8qCBQQADs=

Dobry ;-)
Głowa mnie boli od wczoraj i przestać nie chce :-/ młoda na 11:45 do szkoły na szczęście bo bez auta jestem i pieszo musimy iść a pogoda nie za ciekawa :-/

Nulini tak samo zasnelam :-D ale obudziłam się jak zdobywali ostatni punkt :-P

Ewi :-/ współczuję mam nadzieje ze będzie lepiej jednak zamiast gorzej

reklama
Hej! U nas nie pada ale pogoda kijowa :-( zimno juz strasznie i ciemno, sloneczka brak i wieje wiatr :-(

Nulini nakwazniejsze ze wiesz jakie medale naszym wreczyli ;-) ja przespalam 10pkt czwartego seta, ale reszte cala widzialam ;-)

U rodzicow Ł w bloku remontuja ich klatke. I taaaak glosno, halas ze szok. No i brudno :-\ nie wyspalam sie przez nich bo mnie obudzili :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry