Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agulqa_b u mnie hak przychodzi moment że wiem że się zbliżania omdlenie/zasłabniecie to żadne ziewanie, głębokie wdechy czy nogi do góry nie pomagają. Po prostu czekam aż się skończy.
Tez oglądałam mecz, super grali jak spokojnie mimo tej presji. A oni spokojnie po mału. Podobało mi się jak juz była końcówka i duża przewaga dla PL się robila to było widać jak Brazylia zaczyna się stresować, i popełniać błędy. Presja zeżarła ich
Sprite-można podawac jeden tydzien tran a drugi mleczko. Tran mozna kupic w fotmie zelkow. Dzieci je uwielbiaja jak dla mnie super bo nie czuc zapachu i latwo je podawac.
A mi wchodzi chrypa i drapie mnie w gardle. Macie cos na to? Za to leb mnie nie boli gardlo odpuscilo i zatoki puszczaja tez? W przychodniach kolejki na 6 h stania. Chyba sobie kekarza odpuszcze bo cos innego zlapie no nie?
Dobry ;-)
Głowa mnie boli od wczoraj i przestać nie chce :-/ młoda na 11:45 do szkoły na szczęście bo bez auta jestem i pieszo musimy iść a pogoda nie za ciekawa :-/
Nulini tak samo zasnelam ale obudziłam się jak zdobywali ostatni punkt
Ewi :-/ współczuję mam nadzieje ze będzie lepiej jednak zamiast gorzej