Dzuen dobry. Choć słusznie byłoby napisać zły!
Nienawidzę ludzi. Serio sami idioci dookoła mnie!!
Najpierw odwiozlam Ole do przedszkola, i tam generalnie zawsze jest kłopot z zaparkowaniem bo miejsc mało dookoła a ludzi mnóstwo, tym bardziej jsk jedno dziecko odwoza na dwa auta bo tatuś który znalazł sobie nową panienke i zostawił mamusie chciał chce odwiezc dziecko,... Ale kit z tym różni ludzie różne problemy. Rozwaliła mnie du.pa która w zatoczce zaparkowala swoim gigantycznym autem (ford Ka) tak że między autem które było z przodu i z tyłu miała jakieś 1.8m odstępu, bo trudno stanąć trochę bliżej jednego z aut żeby ktoś jeszcze mógł tam wjechać.... Idiotka skończona...
A potem pojechałam do kauszwitza na zakupy w sensie po pieprzone bułki nic więcej.... I idę z tymi trzema bulkami do kasy i jakaś stara ku.rwa (sorry za wyrażenie ale inaczej jej nazwać nie mogę) leci przede mnie szybko żeby była szybciej i mnie perfidnie wypchnela z kolejki tak ze polecialam na regał dzięki któremu się nie wyje.bałam... Jsk ja zbluzgalam to się nie dzieje, nawet jeden facet za mną ja zje.bał mówiąc ze jest chora na łeb bp widać od razu ze w ciąży jestem a ta sobie przepychanki urządza.... Żeby to facet bardziej szanował kobietę w ciąży niż inna kobieta yo jest masakra.... Dodam że była to kasa z pierwszeństwem dla ciężarnych.
Tak więc od rana cuś... A no i na rondzie jeszcze du.pa by we mnie wjechała bo wg niej chyba pierwszeństwo ma ten kto wjeżdża na rondo a nie ten kto na nim już jest....
I don't like mondays....