reklama

Styczeń 2015

Femme u mnie dokładnie to samo! Ja tak fobie tylko myślałam o moich ciotkach, które gadaly ze dziecko da mi popalic a ja młody bóg bardziej wypoczęta byłam z Olą niemowlakiem muz przez całą ciążę :)

reklama
agulqa ja w pierwszej ciąży też ciągle spałam,ale po porodzie tak cię hormony napędzą,że sama się zdziwisz ,że masz tyle siły i tyle będziesz wstanie znieść,zobaczysz :happy2:

Ja po pierwszej ciąży wieczorem zasypiałam na stojąco przez te mega częste wtedy dla mnie śpiocha nocne pobudki. Po drugiej był luz choć były równie częste :-)

reklama
Megami jak zazwyczaj na oko dobieram, ale jeżeli masz włóczki 3-4 mm to najbezpieczniejsze będzie szydełko 3,5 mm lub 3 mm.
Ja ogólnie wole zawsze wziąć trochę mniejsze i wtedy robota jest bardziej zwarta, no jak wezmę za duże to wszystko się takie rozlazłe robi (co innego jeżeli akurat taki luźny efekt chcę uzyskać).

U mnie każde dziecko inne.
Nikola w dzień była grzeczna, ale w nocy miała straszne kolki i pół nocy potrafiła się drzec, a ja czasem już siły nie miałam żeby ją nosić.
Tymko to było dziecko idealne, bo tylko na jedzenie się budził i w dzień i w nocy, zero kolek itp.
Oj chciałabym żeby Mańka taka była jak on.
Za to młody teraz czadu daje i jest małym łobuziakiem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry