reklama

Styczeń 2015

reklama
Ola lubi wszystko i bajki i filmy ulubiony film.oczywiście Harry Potter :)

Jezyk matko jak ja teletubisiow nienawidzę!!! A ola uwielbiala :(

Cholera Ola chyba ma ospę :/

Ja też lubię urządzać tylko jak na złość podobają mi się rzeczy drogie i ciężko mi dogodzić w tym temacie. Duży stół to coś czego mi brakuje, ale nie mamy gdzie takiego postawić:-( zajął by pół pokoju i już całkiem nie byłoby miejsca.

Najpierw myślałam (wczoraj) ze yo tylko jakieś syfki jej wyszły (jeden na buzi drugi na nozce) co jakiś czas wyłazi jej coś. Ale dziś prxy kąpieli przeraziłam się bo ma coraz więcej na szyi, na buzi, we włosach na pleckach ;/ nie pamiętam jak wyglądaja te krostki ospy no ostatni raz islam z nią styczność mając 7 lat :/ ale takie najpierw były ropne w sensie białe jak do wyciskania a teraz widzę ze popękane i takie malutkie liszaje przypomina :/ w kościach czuje ze to ospa :/

Ospa to takie pęcherzyki właśnie z płynem, jak krostki. Jeśli się potwierdzi, a z tego co piszesz to chyba tak, to kup takie białe do smarowania, lekarz powie. A ma temperaturę? Bo przy ospie bardzo często jest wysoka, właściwie prawie zawsze.

reklama
Femme no właśnie u nas była tok temu plaga a oli nie trafiło

Jezyk no właśnie nie ma temp tylko lekki katarek, ogólnie to wygląd na zdrową i tak się zachowuje tylko te krostki nieciekawie wyglądają. Pocxutalabym o tym w necie ale nie lubię bo tam zawsze człowiek wyczyta więcej niż jest konieczne ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry