reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa to ja ci polecam cos nowoczesnego. Fajny fason, są jeszcze inne kolory
Filadelfia | Bydgoskie Meble
a narożnik
Narożnik Malpensa | Gala Collezione
Tylko w beżowej skórze. Kolorystycznie pasuje idealnie. Albo czarny narożnik, ale wtedy jasne wnętrze.

Widzę, że dziś przegapiłam temat, który u mnie jest na tapecie od jakiegoś czasu- robot kuchenny. Mi się marzy taki
Robot kuchenny KMM023 Titanium Major Kenwood Polska

i do tego jeszcze inne przystawki, na pewno sokowirówka. Potrzebna mi właśnie taka duża micha bo piekę chleb z 1,4 kg mąki, mam teraz małego Zelmera i ciasto wchodzi mi przy mieszadłach do miksera.
Na razie oswajam się z ceną:szok:

Elutka my tez taki w kuchni mamy ale dla mnie to zaden komfort jedzenia, a przy kawowym to juz w ogole ;-)

Tasia ja chce wlasnie duzy bo swieta czy jzkies imprezy u nas to my rodzicd i siostryz facetami to juz 10osob... a jeszcze Roberta i mlodego nie policzylam ;-) no i ja planuje kanape zrobic z siedziskiem na wysokosci krzesel tak by stol do kanapy dosuwac a nie miec 12krzesel z czsgo 6bedzie sie kurzyc w piwnicy i kazdy bedzie przeklinal schodzenie po nie ;-)
A w lidlu chyba ostatnio nawet byla posciel. Ja znalazlam jakas na allegro z satynowej bawelny. Ponoc jest ok

Tasia zupelnie nie moj styl z tym stolem ;-)

Ojj jezyk ja tez. Dlatego stol i kanapa i starczy. Nie lubie zagracac chociaz z czasem pewnie jakas witrynka lub komoda sie znajdzie

Sylwi ta filadelfia spoko. Jedynie stol mi sie nie podoba ;-) wole klasyczne. Naroznik jest ok, ale do naszego pokoju za duzy i za ciezki by byl

Agulqa chyba kwestia przyzwyczajenia. .."jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma" :-D hihi
My z mężem drobni jesteśmy poza tym także póki co jest ok :-) kiedyś się dorobimy;-)
W pokoju też mamy minimum, narożnik, szafa przesuwna, komoda i młodego regał z zabawkami a w sypialni (docelowo pokój dziecięcy) nasze i młodego łóżko, jego szafa i regał

Elutka pewnie. Tyle ze ja cale zycie meczylam sie tzk u rodzicow jak mieszkalam pozniej zasmakowalismy z Ł normalnego stolu w jednej kawalerce w pozku no i wiemy ze moze nie byc kanapy czy nzroznika ale stol bedzie jako pierwszy ;-) wlasnie kwestia pezyzwyczajenia ;-) poza tym lubimy sibie razem zjesc sniadanko, ladnie rozlozone itp.

Doggi mój Konrad przy ospie nie miał gorączki i nic Go nie swędziało. Teraz lekarza nie każą smarować tą białą maścią bo ona nie dopuszcza powietrza i nadkaża. Ja byłam u 2 lekarzy i oboje kazali smarować fioletem. U nas szybko przeszło i elegancko się zagoiło. Możesz jutro kupić, z pewnością nie zaszkodzi :)

Ostatnia edycja:
Doggi moje dzieciaki miały ospę w maju i każde przechodziło inaczej.
U Nikoli najpierw była gorączka przez pierwsze dwa dni i strasznie ją krostki swedzialy.
Pediatra nic nam nie kazała stosować tylko paracetamol w razie gorączki, kąpiel w nadmanganianie potasu i ew smarować pudrem w płynie.
Tymko na początku nie miał żadnych objawów, wyszła mu tylko jedna krostka na głowie i po kilku dniach go obsypalo. Nie miał w ogóle gorączki ani się nie drapal.

Agulqa heh no wiesz co będziemy dzień marnować :-P
Młoda mnie obudziła w nocy i już później zasnąć nie mogłam :-/
A o 7 obudziło mnie wołanie młodego "mamuuuuuś".
A tak fajnie mi się spało :-P

Ogladałyście wczoraj świnie w mam talent?
Rozwaliła mi cały system :-P
A jeszcze jak ten koleś w poślizg wpadł to już w ogóle była masakra :-P

reklama
Alecta ja sie obudzilam o 6.30 tak glodna ze chwioe po 7 juz bylam oo sniadaniu. Ale zeby o 2?:-P
Nie ogladalam, w ogole tv nie ogladam ale jak Ł dzis pojdzie do pracy do nadrobie na tvnplayer ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry