reklama

Styczeń 2015

Elutka u nas tez srednio miejsce jest ale w kuchni nie ma w ogooe miejsca na stol bo mala. A w salonie chce tylko stol i wlasnie kanape, pozniej jakis stokik pod tv i tv. Poki ci nawet tv nie bedziemy miec bo nie chxemy

Doggi wspolczuje

reklama
Doggi to faktycznie może być ospa z tego co piszesz...może podjedź jutro na pogotowie ostatecznie w poniedziałek lekarz. Teraz się już nie smaruje ta maścią tylko są jakieś doustne kropelki na ospę:)

agulqa my też nie mamy dużej kuchni i mały stolik przyścienny a w pokoju tez mały stolik ławowy taki niski...kiedyś jak się dorobimy na pewni będzie duuuży stół :)

W poniedziałek pójdę z nią do lekarza jutro poobserwuje co i jak może to tylko jakaś reakcja alergiczna jak wyjdzie więcej to znaczy że pora na lekarza. Mam nadzieje ze to tylko moja paranoja :P

Dzieciaki mojej koleżanki w zeszłym roku miały ospę i smarowala czymś (sama też od nich złapała tylko ze dzieci były chore tydxien a ona prawie miesiąc) i mówiła że to jaką ulgę dawało smarowitko ze nie umiała opisać tego ;)

No właśnie i ja pamiętam ze mnie strasznie to swedzialo bo mama ciągle krzyczała ze nie mam drapac a ja nie mogłam się powstrzymać a Ola nic a nic się nie drapie i jak pytam czy swędzi to tez twierdzi ze nie i ze nie boli wiec tak niby jak ospa ale mię do końca, może to jakieś początkowe stadium i dlatego nie swędzi kit wie już zaczynam za dużo kombinować :P

Doggi o kurczę... współczuję krostkowych problemów

Agulqa ja też uwielbiam jeść przy stole i latam z wszystkim żeby do stołu usiąść. I właśnie mam taki stół co 6 krzeseł się mieści, a można jeszcze o drugie tyle rozsunąć. My mamy akurat salon urządzony w stylu "a la antyki". Więc nie pomogę w doborze, bo taki styl jak my mamy trzeba po prostu lubić.

I polecam pościel z Lidla już wspomnianą. Też mam właśnie w rozm. 200x220 i jestem zadowolona.

jezyk sąsiadki córka miała nie tak dawno ospę i właśnie tylko te kropelki przepisała. Nic ją nie swędziało i wysypka ospowa ładnie schodziła.
Osobiście lubię antyki choć od dłuższego czasu jakoś bardziej podobają mi się jasne meble..no kolonialnymi bym też nie pogardziła :P

reklama
Jezyk no właśnie dlatego pisałam, że to trzeba lubić. Ja z kolei nie lubię żadnych "durnostojek" a moja teściowa z uporem maniaka próbowała mi ciągle coś kupować. I mogłam sobie gadać....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry