• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Bada no taki robot to mój kolejny must have tyle razy ile już byn użyła to się nie da policzyć ;)

To ja A tydzień wchodzę w 3ci trymestr :))

Alecta to następnym razem już będziesz pamiętać o.kol z lidla ;)

McPearl jest wiele rzeczy na zgage które mogą pomóc, ale w moim przypadku wszystkie gów.no warte :P

McPearl ha tylko po jednej stronie prasowalam i tylko raz zanim się ola urodziła potem stwierdziłam pier.dole nie robię :D

Nulini u mnie to samo stary był w domu ze mną i Olą a ja też siedziałam i ryczalam z byle powodu bo gruba, no brzuch wystaje a dziecka tam nie ma, bo mleko się skończyło, bo wstałam o 9 a nie 9.05 to była masakra a T dostawał na łeb i nie wiedział co robić

Alecta juz zalajkowałam ci ;)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja pojechałam do Lidla na 9.30 i pustki oraz wszystkie rozmiary;) Kupiłam młodej bluzeczki (bo za 2pak 14,99zł to aż szkoda nie brać!). Kurtkę zimową po 39zł tą granatową ale sąsiadce, bo ja mam nadmiar (ale korciło, bo świetne!) i stos skarpetek;)

nulini
oooo to gratki kaski!

mcpearl
ja prasowałam tylko jeden raz - pierwszy;) Nigdy więcej. Teraz też wyprasuję tylko pierwszy raz ciuszki, potem już nie;)

Megami zamowilam dwie posciele i przesdieradla i jednego goscia. Fakt ze pewnie jakos kiepska bo lacznie za wszystko 150zl, ale chodzi o fakt. Wybralam wzory, cisza. Napisalam o co kamana to mi odpisali ze nie maja jednwgo wzoru (tanszego) i chyba nie przyjdzie i mam wybrac inny. Naoisalam im ze z tej aukcji mi sie zaden nie podoba juz i moge za to wziac inny wzormz drugiej aukcji gdaie posciel drozsza chyba o 5zl, ale doplacac nie chce bo to z ich winy. Na co oni ze nie ma takiej opcji i moga mi oddac kase za ta posciel. Zdecydowalam ze nie kupuje od nich w takim razie nic i chce cala kase z powrotem. Do allegro po prostu chce napisac zeby innych ustrzec przed taka sytuacja. No i czekam az mi kase przeleja. Wkurzylam sie bo zamawialam wczesnie zeby na mieszjanie miec a oni mi dzis pisza, po tygodnii ze wzoru nie maja :-|

Nulini tak myslalam ze nawet maz przy hormonach nie da rady...

Laydeek super :-) ja poki co mialam jedne zajecia ale podoba mi sie :-)

Nulini super z ta kasa!!!

Tasia, a ja właśnie tylko spódniczki chciałam i nie było :-(

jeżyk, ja od początku mówiłam, że jestem wyrodną matką i nie prasowałam prawie wcale, a w dzidziusiowym proszku prałam tylko tyle, że zużyłam 2 opakowania i już mi się nie chciało kupować osobnego proszku, prałam w naszym :-D

bada, a masz PUE? Bo ja to tam zaglądam i wiem, kiedy przelew zrobią, a ostatnio jak miałam datę podaną, to o 12 wpadła kaska, więc z samego rana muszą puszczać przelewy ;-) No i potwierdzenia wpływów na konto mi przychodzą na maila, więc do banku nie loguję się prawie wcale :-D

alecta, ja już jakiś czas temu to PUE założyłam, teraz się zabieram na złożenie tego pisma do NFZu, ale strasznie mi nie po drodze :no:

Doggi, za 2 tygodnie wchodzisz w 3 trymestr, dopiero, jak na suwaczku będziesz mieć 27tc :tak:

Ja głównie ryczałam z powodu zmienionej sytuacji, że życie nam się wywróciło, etc.

Pamiętam jak dziś - mąż mnie spytał kilka dni po porodzie, czy żałuję decyzji o dziecku, a ja z płaczem powiedziałam, że czasem tak.
Po czym zapytałam jego, czy żałuje, a on z taką stanowczością, pewnością, powiedział, że nie, o matko, ale się wtedy rozryczałam, że ja taka wyrodna i w ogóle :-(:-(:-(

agulqa musisz po prostu wystawić im negatywa, ale poczekaj jak ci kasę przeleją. Mi tak babka kiedyś bluzę sprzedała w świetnym stanie...a przyszła dziurawa szmata do kosza na śmieci! Kłóciłam się z nią przez maile, bo nie odbierała tel.! Aż była tak arogancka i obwiniająca mnie, że napisałam do allegro, weszłam w tzw. spór. To nic nie daje - allegro umywa ręce. Serio! I dopiero wystawiłam jej negatywa - patrzę a tam stos negatywów. Od tamtej pory czytam komentarze sprzedających i mam nauczkę.

Nulini ja tam liczę po 13 tygodni każdy trymestr,więc mi nie odejmuj,bo ja juz jestem w 7 miesiącu:-D:-D:-D i większości tych kalkulatorów też piszą,ze 3 trymestr po skończonym 26 tc

Nulini ja gdzie nie czytam to od początku 27 tc czyli od ukoncxobego 26 tc jest 3ci trym tylko w jednym yo nawet wymyślili ze od 25 tc 3ci trym ale to przesada a tak piszą o skończonym 26tc

reklama
bada, a bo ja mam inny kalkulator :-p

kasiekz, no właśnie spory są o kand dupy, Allegro nic nie robi, tylko sprzedający dostaje informację, że założyłaś spór i nic z tym nie robi :wściekła/y: Już się 2 razy nacięłam i też teraz pierwsze co, to komentarze czytam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry