• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Bada no taki robot to mój kolejny must have tyle razy ile już byn użyła to się nie da policzyć ;)

To ja A tydzień wchodzę w 3ci trymestr :))

Alecta to następnym razem już będziesz pamiętać o.kol z lidla ;)

McPearl jest wiele rzeczy na zgage które mogą pomóc, ale w moim przypadku wszystkie gów.no warte :P

McPearl ha tylko po jednej stronie prasowalam i tylko raz zanim się ola urodziła potem stwierdziłam pier.dole nie robię :D

Nulini u mnie to samo stary był w domu ze mną i Olą a ja też siedziałam i ryczalam z byle powodu bo gruba, no brzuch wystaje a dziecka tam nie ma, bo mleko się skończyło, bo wstałam o 9 a nie 9.05 to była masakra a T dostawał na łeb i nie wiedział co robić

Alecta juz zalajkowałam ci ;)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja pojechałam do Lidla na 9.30 i pustki oraz wszystkie rozmiary;) Kupiłam młodej bluzeczki (bo za 2pak 14,99zł to aż szkoda nie brać!). Kurtkę zimową po 39zł tą granatową ale sąsiadce, bo ja mam nadmiar (ale korciło, bo świetne!) i stos skarpetek;)

nulini
oooo to gratki kaski!

mcpearl
ja prasowałam tylko jeden raz - pierwszy;) Nigdy więcej. Teraz też wyprasuję tylko pierwszy raz ciuszki, potem już nie;)

Megami zamowilam dwie posciele i przesdieradla i jednego goscia. Fakt ze pewnie jakos kiepska bo lacznie za wszystko 150zl, ale chodzi o fakt. Wybralam wzory, cisza. Napisalam o co kamana to mi odpisali ze nie maja jednwgo wzoru (tanszego) i chyba nie przyjdzie i mam wybrac inny. Naoisalam im ze z tej aukcji mi sie zaden nie podoba juz i moge za to wziac inny wzormz drugiej aukcji gdaie posciel drozsza chyba o 5zl, ale doplacac nie chce bo to z ich winy. Na co oni ze nie ma takiej opcji i moga mi oddac kase za ta posciel. Zdecydowalam ze nie kupuje od nich w takim razie nic i chce cala kase z powrotem. Do allegro po prostu chce napisac zeby innych ustrzec przed taka sytuacja. No i czekam az mi kase przeleja. Wkurzylam sie bo zamawialam wczesnie zeby na mieszjanie miec a oni mi dzis pisza, po tygodnii ze wzoru nie maja :-|

Nulini tak myslalam ze nawet maz przy hormonach nie da rady...

Laydeek super :-) ja poki co mialam jedne zajecia ale podoba mi sie :-)

Nulini super z ta kasa!!!

Tasia, a ja właśnie tylko spódniczki chciałam i nie było :-(

jeżyk, ja od początku mówiłam, że jestem wyrodną matką i nie prasowałam prawie wcale, a w dzidziusiowym proszku prałam tylko tyle, że zużyłam 2 opakowania i już mi się nie chciało kupować osobnego proszku, prałam w naszym :-D

bada, a masz PUE? Bo ja to tam zaglądam i wiem, kiedy przelew zrobią, a ostatnio jak miałam datę podaną, to o 12 wpadła kaska, więc z samego rana muszą puszczać przelewy ;-) No i potwierdzenia wpływów na konto mi przychodzą na maila, więc do banku nie loguję się prawie wcale :-D

alecta, ja już jakiś czas temu to PUE założyłam, teraz się zabieram na złożenie tego pisma do NFZu, ale strasznie mi nie po drodze :no:

Doggi, za 2 tygodnie wchodzisz w 3 trymestr, dopiero, jak na suwaczku będziesz mieć 27tc :tak:

Ja głównie ryczałam z powodu zmienionej sytuacji, że życie nam się wywróciło, etc.

Pamiętam jak dziś - mąż mnie spytał kilka dni po porodzie, czy żałuję decyzji o dziecku, a ja z płaczem powiedziałam, że czasem tak.
Po czym zapytałam jego, czy żałuje, a on z taką stanowczością, pewnością, powiedział, że nie, o matko, ale się wtedy rozryczałam, że ja taka wyrodna i w ogóle :-(:-(:-(

agulqa musisz po prostu wystawić im negatywa, ale poczekaj jak ci kasę przeleją. Mi tak babka kiedyś bluzę sprzedała w świetnym stanie...a przyszła dziurawa szmata do kosza na śmieci! Kłóciłam się z nią przez maile, bo nie odbierała tel.! Aż była tak arogancka i obwiniająca mnie, że napisałam do allegro, weszłam w tzw. spór. To nic nie daje - allegro umywa ręce. Serio! I dopiero wystawiłam jej negatywa - patrzę a tam stos negatywów. Od tamtej pory czytam komentarze sprzedających i mam nauczkę.

Nulini ja tam liczę po 13 tygodni każdy trymestr,więc mi nie odejmuj,bo ja juz jestem w 7 miesiącu:-D:-D:-D i większości tych kalkulatorów też piszą,ze 3 trymestr po skończonym 26 tc

Nulini ja gdzie nie czytam to od początku 27 tc czyli od ukoncxobego 26 tc jest 3ci trym tylko w jednym yo nawet wymyślili ze od 25 tc 3ci trym ale to przesada a tak piszą o skończonym 26tc

reklama
bada, a bo ja mam inny kalkulator :-p

kasiekz, no właśnie spory są o kand dupy, Allegro nic nie robi, tylko sprzedający dostaje informację, że założyłaś spór i nic z tym nie robi :wściekła/y: Już się 2 razy nacięłam i też teraz pierwsze co, to komentarze czytam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry