• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa, babyblues to luz, jakieś 2 tygodnie i spokój, depresja poporodowa to jest dopiero hardcore :szok: Kwotę mam podaną brutto i nie mam pojęcia, ile odtrącą :eek:

kasiekz, no u mnie ludzi było tyle, co na zdjęciach, na szczęście mnie WOJNA ominęła, bo wpadłam jako pierwsza i szybko uciekłam :-D

Doggi, ja czasem mam mega ssanie z głodu, a czasem zjem ciastko i aż mi niedobrze z przeżarcia :confused2:

LayDeeK, ja już jestem mega gruba :-D

Wróciłam z mojej mega fuchy i czuję, że się jutro nie ruszę, bo strasznie się nagimnastykowałam naklejając te naklejki :baffled:
Za to polew miałam z panów - 75 naklejek było w męskiej szatni i mężczyźni to gorzej, niż baby, "o matko, ja się przy kobiecie nie przebiorę" :eek:
Co niektórzy się silili na dowcipy "a ja tu się będę rozbierał, hahaha", na co na moje "śmiało, widok mi nieobcy" nagle cisza...
No ale za 50zł za godzinę to ja mogę pracować :-D

LayDeeK, pierwszy przelew miałam brutto 336,57zł, a dostałam 275,57zł, niby 61zł różnicy nie majątek, ale dla mnie jednak sporo :-( A teraz mam jakoś dziwnie porozbijane wypłaty i nie wiem, ile i od czego odejmą, okaże się 9 października :-p

LayDeeK mój mąż wziął ostatni kawałek tego z czekoladowym ciastem, a ja się biorę zaraz za ny cheesecake mój ukochany :) T tylko mówi "jak Jackie cieszę, że znów zaczęłaś piec"

Alecta bleeeeeeeeeeee :P na śledzie to ja nigdy nie mam ochoty :P

Nulini ja miałam lekką depresję poporodowa o prawie 3 miesiące z nią walczylam ale teraz będę madrzejsza i pójdę do lekarza po pomoc bo wtedy nie wiedziałam o co chodzi :(
Dziady są straszne, durny gatunek strasznie ;P

A my z Ola oglądamy sobie właśnie scooby doo i upior w operze leci na hbo którymś :)

reklama
Nulini, bo ZUS rozbija wpłaty na zwolnienie, a chyba też na miesiące. Zwolnienie masz pewnie na 28 dni, do tego jak przełom miesiąca to jeszcze chyba rozbijają.

Doggi fajnie masz, u nas po Teletubisiach przyszła faza na Domisie;-) Nie mogę się doczekac pełnometrażowych bajek. A nawet HBO mam

Dominika już marudna, ale przecież jej nie położę spać bo wstanie o 4 rano:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry