• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

50zl za godz to i mi by sie przydalo ;-)

Ech... A niekiedy hostessy tyle zarabiają :confused2:

Doggi, ostatnio mi gin właśnie mówił, że dawniej psycholog był dla ciężarnych i młodych matek dostępny na NFZ, ale cięcie kosztów :crazy: Ja tam nie będę miała oporów, żeby iść do specjalisty, jak zobaczę, że coś się ze mną dzieje. Taki kryzys miałam, jak mi przyszło magisterkę pisać z noworodkiem przy cycu, aż szukałam pomocy online, ale ostatecznie sama sobie poradziłam...

LayDeeK, a to zdziercy :wściekła/y:

reklama
Tasia jak juz minęły teletubisie to już coraz większe zainteresowanie innymi bajkami bedxie, Ola tak jsk miała 2 lata z hakiem zaczęła oglądać tak ze cala bajkę z zainteresowaniem i teraz to już tylko takie oglądamy ratatuj, strażnicy marzeń itp :) choć rano zawsze minimini ogląda i my Little pony to jej nr 1 wiec nie martw się wkrótce przyjdzie pora na długie bajki i was, takie co razem będziecie mogli całą familia oglądać :)

Nulini ja oporów tez nie będę miała w razie w bo teraz to jestem mądra bo wiem co mi było a wtedy ciężko było :/

Ostatnia edycja:
Femme czekamy na efekty :-D

Wiecie co za wcześnie pochwaliłam dzieci do męża, że dzisiaj są grzeczne, bo właśnie zaczyna im palma odbijać.
Widać, że są już zmęczeni, ale jeszcze z godzinkę ich przeciagne.
Właśnie stoczyli bój o cymbałki i teraz Tymko w nie nawala, a Nikola w kółko powtarza, że już nigdy nie będzie z nim gadać

dogi jak ty masz tak na co dzień to Auuuu WSPÓŁCZUJĘ! U mnie wiem o co było hallo...o toaletę! Po sprawie wzdęcie i cały problem minęły. Jedynie w szyjce non stop napitala:/

A ja sie ciesze ze nie planujemy miec w domu tv! O! :-P

Nulini ojj przydalaby sie taka kaska. Skromnie 5h dziennie by sie nie przemeczyc i mozna zyc:-P
Ja na pewnym etapie tez popadalam w depreche. To bylo jak zlamalam noge i siedzialam ciagle sama w domu. Wszyscy pracowali nikt nie mial czasu a mi odbijalo. Ł wtedy bardzo mi pomogl. Wzial troche wolnego, siedzial ze mna. Pomagal cwiczyc noge po sciagnieciu gipsu, potem jakies spacery i poszlo. No i oczywiscie powiedzial mi wtedy ze albo dam sobie pomoc jego postaci albo wezmie mmie do lekarza. Rozmawial, prosil. Boshe za co on taki dobry czasem dla mnie to nie wiem :-P

Alecta ja musiałam swoją marudę przeciągnąć do 19:30 żeby antybiotyk jej dać. Na śpiąco nie da rady, bo już próbowałam raz. Teraz odpoczywam.

Dziewczyny mnie właśnie też kłuje chyba szyjka. Z Domi to takie uczucie miałam pod koniec ciąży. Niby nie boli, ale przeszkadza. Nic już dziś nie robię.

Ja dzisiaj po tej sesji umieram :-( tak mnie brzuch boli jestem wykończona... Dobrze ze Nina taka duża i sama się sobą zajmie zrobi kolacje itp bo bym nie dała rady... Żeby głupia sesja mnie aż tak wykończyła :no:

A w ogóle nie wiem czy się chwalilam ale Nina za pisanie dostała juz dwie 5 :-) bardzo się ciesze bo miały być duże problemy z tym ze względu na wadę wzroku a radzi sobie mała. Mycha :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry