• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Co gin to opinia np.mi kazal kupic aspargin a wiec magnez z potasem a sasiadka brala wlasnie cala ciaze magnez z b6;)

Nulini masz cudnie w ciazy!

Doggi mnie tez kregoslup nie bolal i nie boli:) Chociaz to!

Ostatnia edycja:
reklama
AGULQA - już część fot dostałam ;-)

LAYDEEK - co się stało ?

TASIA - ona odrobiła lekcję ładnie sama, posprzątała w pokoju, zrobiła kolację, poszła umyć buzię ręce włączyła u siebie bajkę i do łóżka :-D może to ja zbyt wymagająca jestem ? :-D ale ona od zawsze lubiła być samodzielna uwielbia sobie sama kolację robić baa nawet mi zrobi bo jej frajdę sprawia jak mi smakuje ;-)

NULINI - ooo gratuluje wygranej walki z zusem :-D :-) a jak ty się tam logujesz i to widzisz i w ogóle tam to gdzie ? :-D :-D

Megami ponoc tylko 2 jest laskawy. Zobaczymy niebawem ;-)

Doggi tez mam taka kolezanke. Mowi ze z ciazy jedyna dolegliwosc to sennosc. Poza tym nic totalnie

Tasia moj mlody ma 8lat a tak rozpieszczony ze tez sam nic nie zrobi....

Mnie kregoslup raz boli raz nie. Tragedii nie ma ale dokucza czasem

Hej Mamusie;)
Przepraszam Was, że tak się wcale nie odzywam, ale ciężko mi ostatnio nadążyć za moim Filipem, a brzuszek już całkiem spory i troszkę przeszkadza. Wieczorami padam jak mucha, wstaję późno, jak Fifi pozwoli, dom, praca no i Filipiasty. Nie wyrabiam czasami. Ale nie jest źle choć w tym tygodniu czuję się, jakby mi ktoś w głowę dał.
Dziś miałam wizytę u lekarza, dziś USG brak, ale wszystko inne w porządku. Mała kopie i dokazuje, także jestem okopana i z zewnątrz i z wewnątrz. Lekka anemia się wkradła, ale już z nią walczymy.

A jak tam u Was? Liczę na streszczenie jakieś, bo pewnie nie udałoby mi się nawet jednej dziesiątej nadrobić.

reklama
Hej witam piątkowo. Człowiek cieszy się ze weekend a w sumie i tak nie pośpię bo dzieci i tak wstana o 6. Starsza w szkole a mlodsza koloruje pingwiny. W poprzednich ciążach biegałam jak spreżyna. Robiłam wszystko. Teraz jestem zmeczona, niewyspana i obolała. Wciąż coś sie dzieje itd. 2 semestr najlepszy teraz czekają nas najcięższe miesiące.
Które dziewczę ma najwcześniejszy termin??
Rodzicie w terminie czy przenosicie tak jak ja??Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry