• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
Eee mnie dziś dupsko boli, że chodzić nie mogę, Tymko zajął mi całe łóżko i mam jedynie troszkę miejsca na samym brzegu, w chałupie burdel, że mój mąż jak jutro wróci to zawału dostanie, ale co tam...
Humor mam dzisiaj o dziwo dobry :-P
Kaczucha moczy się w zalewie, jutro mężuś mi z rynku dynie przywiezie i będzie gitez :-D

A teraz idę spać, bo jeszcze nie doszłam do siebie po porannych przepychankach :-)

Dobranoc laseczki :-D

No trzeci trymestr musi męczyć :sly:

A właśnie nie musi ;) (choć to rzadkość) moja koleżanka z zgc mówi ze przez całą ciążę czuła się bosko i miała dużo sił na wszystko latają, sprzątala, zakupy nosiła na spacery chodziła i nigdy nie odczula choćby bólu pleców!!! Aż niemożliwe, ale za to poród miała naprawdę trudny i ciężki ze mimo że młody juz ponad 2 lata i oba chce dziecko to boi się zajść w ciążę przez poród bo jak to mówi "w ciąży to ja bym mogła całe życie chodzić"

Femme zdolna córcia!!!

A w ogóle nie wiem czy się chwalilam ale Nina za pisanie dostała juz dwie 5 :-) bardzo się ciesze bo miały być duże problemy z tym ze względu na wadę wzroku a radzi sobie mała. Mycha :-)

No gratulacje dla Ninki!!! Zdolna dziewczynka!!!

LayDeeK, co to za smutaski? Spowiadaj się szybko!

Doggi, ja póki co i w ciąży mogę chodzić całe życie i rodzić też, o ile będzie tak szybko, jak z Tosią
biggrin.gif

Mnie duszność złapała po kąpieli, na szczęście chwilowa i łapy w górę pomogły...
Za to czuję się tak obżarta, że aż mi niedobrze, a w sumie prawie nic nie zjadłam :baffled:
A teraz Gutek odstawia gimnastykę i mi masuje bebechy :-p

Femme ale Twoja córka jest samodzielna. Mój siostrzeniec ma 8 lat i mam wrażenie, że daleko w tyle jak czytam co piszesz o Ninie. Super Dziewczyna

Kasiek mamy to samo coś... ;-) Nie boli, ale przeszkadza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry