Femme no on jest mistrzem we wszystkim co z remontem zwiazane

Moj Robercik mial dwa dni przerwy co Wam pisalam ze sie martwie a teraz w sumie non stop albo kopie albo gdzies sie obraca, przepycha itp. Chyba mu ciasno juz
Alecta haha jakbym Ł slyszala.
Bada juz lubie Twojego Antka

dla mnie tez na pierwszym miejscu wygoda. Dlatego po domu najczesciej chodze w samych majtkach i koszulce albo w dresie
Nulini ja to w ogole na pewne rzeczy wydam do x zl i ani grosza wiecej. Zawsze boli mnie zima bo kurtki i buty cholernie drogie
Bada moj Ł w pracy skreca meble, ale twierdzi ze u nich jest "latwiejsza" instrukcja niz np ta od stolu czy mebli do sypialni
Susel pozazdroscic takiego bonu :-)
Ze mnie sie Ł ostatnio smial, bo mlody szmeral mnei od srodka i to tak ze mialzm ochote wsadzic sobie reke od dolu lub od gory i sie podrapac
Femme ja tez na to pztrze, by ladnie wygladalo. Bo czassem jak widze te rzeczy za setki zl co jak szmaty wygladaja to mnie nosi
Doggi moi rodzice tak samo ogrzewaja dom. Maja ogrzewanie na gaz plus kominek wiec pala w kominku ile moga bo za gaz takie kwoty im sie sypia ze masakra
Przegladam ciuszki dla malego. Nawet nie myslalam ze rozmiarowka az tak rozna jest! Niektore 60 wieksze od 74 masakra. Myslicie by szykowac od razu ubranka np do 80 czy stopniowo? Najpierw chcoalam stooniowo ale dzis stwierdzilam zd przeciez potem nie bedzie na to czasu a dobrze schowane syprane i wyprasowane chyba moga lezec co?