• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Mnie zgaga złapała po herbacie :-/
Normalnie teraz to już mi się wyć chce po tym całym głupim dniu.
Aż Ł stwierdził, że mu przykro jak widzi, że mnie tak wszystko boli więc musi coś w tym być.

Bada hehe Mikołaj ma w sumie sporo racji :-D

reklama
Kuzwa. Mieszkam na wsi zabitej dechami. Leze w lozku, tel poza siecia bo nie ma zasiegu. Internet nie dziala mimo ze modem stoi tuz obok. Bb czasem uda sie zaladowac ale stronki czy filmiki juz nie :-\ co mnie pokusilo by na taka wioche sie sprowadzic. Bleee
Dobranoc

Alecta ja przez 3 miesiące spałam na siedząco przez zgage :( to była masacra

Agulqa_b szacun ja 40min ustać nie mogę bo nogi robią mi due sine i pieką jakby ktoś je przypalał

Bada a co trzeba młodego ustawić ;)

Słuchajcie ja się poddaje już... Dziś to od rana skurcze (w końcu się uspokoiło) ale dla odmiany jakieś rewolucje żołądkowo jelitowe Princessa na obiad to był mój ostatni posiłek mi się wymotiwac chce i ciągle się Stachowi ulewa i ma Stachu sraczke
To straszne współczuję tym naszym niemowlakom, przed chwilą się położyłam i prxysnelsm i się przebudzilam no normalnie ulało mi się przez sen, nosz kurde tego yo ja jeszcze nie słyszałam u nikogo ja rozumiem ze dzieci rosną teraz strasznie szybko i nabierają masy ale żeby w dwa dni urósł tak bardzo ze żołądek mi miażdży tak bardxo?

A ja miałam takie plany na dziś tyle jedzenia chciałam zjeść i nie mogę nic nawet wody się napić nie da w takich warunkach

Alecta na tvn7 zaczyna się film o naszej zimnej su.ce bez uśmiechu :D
Uwielbiam rodzinę adamsow. T twierdzi, że to dlatego że ja należę do tej rodziny :P

Ostatnia edycja:
reklama
Heh normalnie dziecinniejemy w tej ciąży.
Jeny jak mi gin nie będzie chciał zrobić cesarki na początku stycznia to będę skakać na piłce aż Lilka sama zdecyduje się wyjść.
Jak już skurczy dostane to będą musieli ją wyjąć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry