reklama

Styczeń 2015

Dobryyyy
Ja spie bardzo dobrze i wybaczcie nie podziele sie :D

Agulqa jakie oklady z szalwi? Sprzedaj patent :D (ja tylko szałwie piłam, żeby przystopowac laktacje ... bo gejzery z cyckow mialam na dwa metry).
Dzielnie się babo trzymasz :)))
Idziecie dziś do domku, czy niet?

McPearl tort napewno pycha. Wszystkiego dobrego dla synia ;)

Jenn jak mnie skurcz w nogd lapid to mam potem zakwas 3 dni :/

Filipiamama trzymamy kciuki za pomyslne rozwiązanie ;)

Nulini na spanko to hydrokortyzol :D

reklama
A ja dopiero się obudziłam.
W noc coś zasnąć nie mogłam, a jak już mi się udało to spadam jak zabita.

McPearl super tort, aż mi ślinka pociekła :-P

Filipiamama trzymam mocno kciuki!

Agulqa dacie z Robsonem rade.
Ja pamiętam, że początki cyckowania z Tymkiem też były ciężkie ze względu na ból, ale jak przeszło to było już coraz lepiej :-)

Ł poszedł do sklepu po jakieś świeże pieczywko i zaraz za śniadanie się trzeba brać.
Eh dzisiaj ostatni dzień mamy gości, bo jutro już jadą :-(
Z jednej strony fajnie, bo odpoczne, ale tak wesoło jest z nimi

Jenn staram sie spac w kazdej wolnej chwili ale jak mi siw uda zasnac to akurat moj panicz sobie przypomina o cycku lub kupie :-P

Zelka zaparzylam dwie torebki szalwi i jak ostygla to waciki kosmetyczne wymoczylam w tym i polozylam na sutkach i takie zimne serio pomogly poki co
Robie to oczywiscie po kazdym karmieniu i jest lepiej
Jeszcxe nie bylo obchodu wiec nie wiem, ale licze na to ze tak
Juz chce cierpiec u siebie :-P

Alecta jasne ze damy rade :-) nie ma innej opcji ;-)

Ja spałam całkiem dobrze ale Nina wstała przed 7...chciałam ją zabrać do kina ale nie chce...pojedziemy więc na zakupy a potem M weźmie ją na spacer.ja nie wiem jak wygląda czop i wody płodowe,skurczy też nigdy nie miałam.przy Ninie mialam cc po skończeniu 39tc ale nic się jeszcze nie działo.

Hej dziewczyny :) długo mnie nie było ale u nas małe zamieszanie ;/ tzn u Tymka wszystko w porządku, tylko z mieszkaniem wynajmowanym problemy ;/ właściciel chciał nam czynsz podwyższyć, nie zgodziliśmy się i dał nam w poniedziałek "natychmiastowe" wypowiedzenie i w tym 3 dni na zdanie mieszkania!
Jezu jak dobrze że mamy swój dom bo jakaś masakra by była ;/ koleś dobrze wiedział że nie mamy w Ostródzie nikogo, żadnej rodziny i był pewny że jak nas postawi w takiej sytuacji to zgodzimy się na podwyżkę czynszu (dobrze że wykręcił taki nr jak jeszcze Tymka na świecie nie ma). Ze względu na to że dom się ciągle remontuje będziemy szukać jeszcze czegoś innego do wynajęcia - teraz siedzimy u rodziny we wku.

Jeśli chodzi o Tymona to wszystko u nas w porządku :) na świat się jeszcze nie spieszy - skurczy żadnych nie mam.

Agulqa Robson jest cudny! :)

Po staram się tu co nieco nadrobić ale będzie ciężko :(

Spóźnione wszystkiego najlepszego dla was z okazji świąt! :)

Jenn - poznasz swojego czopa :-) spoko. U mnie przy Julce odszdł gęsty korek z krwią 3 tygodnie przed porodem, przy Mai już jak byłam w szpitalu jakieś 6 h przed porodem, on był bardziej rzadki też z krwią.

Teraz nie wiem czego się spodziewać. Brzuch mam twardy od zawsze i brak skurczy ale to dobrze niech się zaczną w czasie porodu jak z Mają.

Też mam mdłości, uczucie pełna itd aha i zgaga mnie męczy - relaksyna się wydziela.

Co najlepiej działa na taką silną zgagę z ulewaniem a jest dozwolone w ciąży??

Miłego dzionka babeczki :happy:

Agulqa &&&& za wyjście

Karpanna ja nic nie biorę ,poprostu się męcze,ale Renni można :happy:

U nas -5 ,a P chce jechać na Hobitta do kina ,ja nie chcę ale Mikołaj za mały na taki film i chce iść na Noc w muzeum więc może jednak pojadę i pójdę z nim:-p

Filipiamama daj znać co tam w szpitalu

Jenn, ja mam takie skurcze, tylko ze w prawym udzie, jak mlody mi sie glowa na nerwa wwierci :)

Karpanna, ja biore gaviscon I mi pomaga. Coprawda smak paskudny ale mozna przywyknac.

Licja, co za wstretne dziadzisko! To wogole mozna komus tak zlozyc wymowienie z dnia na dzien? Nie mieliscie z nim jakiejs umowy? Masakra, w glowie sie nie miesci jacy ludzie sa bez serca. Trzymam kciuki za nowe lokum.

Indi umowę mieliśmy - to mieszkanie było mieszkanie służbowe mojego H, w umowie było że jedna osoba będzie mieszkać (ale od samego początku mieszkaliśmy razem, kolo o tym wiedział i żadnych problemów nie robił) więc wypowiedział ze skutkiem natychmiastowym ze względu na złamanie umowy ;/

reklama
licja - facet świnia wredny typ, dobrze że dom się remontuje. ŻYczę szybkiego znalezienia mieszkania.

Dziewczyny też macie tak że nagle robi się Wam słabo i musicie usiąść bo inaczej gleba zaliczona?? Wyniki krwi są oki. Robi się duszno przy tym. Może to brak powietrza przez to zamknięcie w domu. Chyba w tym tygodniu zacznę wychodzić na trochę z domu. Dziś weszłam w 37 tydzień więc chyba już bezpiecznie. Znając mojego lekarza będzie kazać się oszczędzać kurde do terminu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry