reklama

Styczeń 2015

reklama
licja, facet totalny palant. Ciekawe czy tak od razu znajdzie sobie nowych lokatorów...miejmy nadzieję, że chociaż miesiąc będzie bez wpływu z mieszkania :tak:
karpanna, mi się zdarza dostać mroczki przed oczami i totalną zadyszkę.
agulqa, byle dzisiaj do domu &&&&&&&&&&&
A gdzie się nam podziała Doggi?

Co za Marycha, żdżarła całe Toffifee :-p

Ostatnia edycja:
Agulqa &&& za wyjście :-)

Filipamama &&& za dobre wieści w szpitalu :-)

licja, słów brak na takiego idiotę

Karpanna,
ja tak mam, najczęściej rano, posiedzę chwilkę i przechodzi.

Miłego dnia wszystkim.

Licja, dobrze, że mieliście sie gdzie podziać! A facet niech ma za swoje, wątpię by szybko znalazł lokatorów...

Karpanna, mi ostatnio ciągle słabo, szczególnie jak stoję

Filipia, czekamy na wieści :-)

Ja sobie ostatnio darowałam wizytę, nie jestem zapisana na kolejną, więc mam nadzieję, że tak na Trzech Kroli mlody bedzie łaskaw wyjść :-)

Mcpearl- super torcik :)

Filipiamama- to może w poniedziałek CC? Czy w niedziele już mogą zrobić?

Nulini- a gdzie tak szybko! Nie ma szans na wcześniejszy poród :P

Agulqa- Ty kobieto śpij póki możesz ;) super, że czujesz się coraz lepiej i że uczycie się siebie z Robsonem :) zazdroszczę Ci że już go masz koło siebie.

Licja- to facet świnia, no ale dobrze że jednak mueliscie się gdzie podziac no i najważniejsze, że Tymek zdrowo rośnie :)

Ja się cieszę obecnością męża i dlatego rzadko piszę ostatnio, ale dawno nie miał tyle wolnego.

Agulqa- to trochę polezy pod sloneczkiem i będzie dobrze. Wiem że wolalabys już być w domu, ale jeszcze te dwa dni wytxymasz :)

Ostatnia edycja:
Agulqa niech leży i się wygrzewa. Zwróć uwagę, żeby skórę miał natłuszczoną i żeby pieluszka była zmieniana często, bo odparzenia robią się bardzo szybko. Trzymam kciuki za szybkie wyjście. Dominika dostawała jeszcze kroplówkę z glukozą, żeby szybciej wypłukać. Powodzenia!!!! My też przez to przechodziliśmy z Domi i jest cała i zdrowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry