reklama

Styczeń 2015

Moja miała rytm zachowany w miarę jak chodziła do żłobka,chociaż prawdy i tak się nie dowiem. Od jakiś dwóch tyg Chodzi tak późno spać.wcześniej o 20:30 max spala juz i do 6

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
dziewczyny nasunęło mi się pytanie. czy u której z Was wystąpił konflikt serologiczny? ja mam brh-, mój mężczyzna arh+. lekarz powiedział, że będzie trzeba częsciej robić badania czy nie wzrasta liczba antygenów i po porodzie będę miała podane jakieś przeciwciała. czy któraś z Was miała taką sytuację?

No masakra, u nas też upał od rana.
O basenie możemy tylko pomarzyć:-pcała kasa idzie w remont,ale plusy mieszkania na wsi są takie, że blisko jeziorka, więc pewnie będziemy gdzieś jeździć, o ile nie będę uziemiona.

nieobecna- mam nadzieję, że Cię w końcu przyjęli iże już coś wiesz i się uspokoiłaś. Buziaki

nulini- a mi tam nie przeszkadza jak on krzyczy, mogę patrzeć i patrzeć:cool2::cool2: Poza tym nie rusza mnie też "ściąganie" z zagranicznych programów, gdybym miała liczyć na pomysłowość naszej TV to nie wiem co by z tego wyszło.

Jeśli chodzi o piwko czy wino, nie ciągnie mnie kompletnie,ale za to Mirindę czy Fantę piłabym wiadrami:szok:

bada- czyli jutro podejście numer dwa?? :D

Ooo to ja z Fanta mam to samo! W poprzedniej ciazy tez hehe.

Nieobecna trzymam kciuki mocno zacisniete! Czekamy na jakies info.

U mnie pobudka o 5:30 ale malza wygonilam zeby wstal do młodego. Wogole u nas spanie jest max do 6:30 codziennie. No spiochem to.on nie jest od urodzenia

Współczuje Wam tych pobudek skotoświt ja za 10 siódma ledwo się zwlekam a chłopców budzę 20 minut później, chodzą spać o 21, w wolne dni o 22 i powiem wam,że nie lubię jak tak długo siedzą bo człowiek też chce dychnąć,pogadać spokojnie z m,a oni coraz więksi i się buntują:-D
Nieobecna i dziewczyny wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&**

bada- u mnie podobnie z chodzeniem spać jak u Ciebie. Zimą o 20 już śpią, a teraz jak dłużej ciemno to, do 21 jest maks, czasami usną szybciej, jak mają dzien pełen wrażeń. Za to w piątek i sobotę mogą siedzieć do której chcą, ale nie wytrzymują za długo, bo są nauczeni chodzenia spać o jednej porze, więc w sobotę też mimo szczerych chęci zasypiają szybciej:-p a ja i maż mamy wtedy właśnie czas dla siebie.

agulqa- ja nie miałam konfliktu, mam rh+, więc nie pomogę Ci w tym temacie.

Aqulqa moja teściowa miała konflikt tylko w tamtych czasach olewali to i po porodzie nie dostała tego zastrzyku przez co kolejna ciążę poroniła. Kiedyś interesowałam się tym i przy pierwszej ciąży organizm chce zwalczyć płód jednak reaguje on później bo to pierwsza ciąża. Dlatego masz potem pilnowaną ilość antygenów. Przy drugiej zaś ciąży te antygeny już są w organizmie i bez zastrzyku po pierwszym porodzie organizm szybka usuwa drugą ciążę.

dziewczyny nasunęło mi się pytanie. czy u której z Was wystąpił konflikt serologiczny? ja mam brh-, mój mężczyzna arh+. lekarz powiedział, że będzie trzeba częsciej robić badania czy nie wzrasta liczba antygenów i po porodzie będę miała podane jakieś przeciwciała. czy któraś z Was miała taką sytuację?

Ja w takiej sytuacji, mam rh-, mąż ma rh+ ;-) Po porodzie i poronieniach miałam podawaną immunoglobulinę. W ciąży mieli mi badać przeciwciała, ale z tego co pamiętam nie badali :baffled: na szczęście przeciwciała się nie pojawiały i do konfliktu nie doszło, a córki miały rh+ po tatusiu.
Teraz mam inna dr, mam nadzieję, że zleci w odpowiednim czasie badania.

Dziewczyny, które latają samolatami, mam sprawę... Chcę kupić koleżance walizka tylko jako bagaż podręczny i jedna jest mniejsza: Walizki, Hurtownia Walizek, Sklep z Walizkami - 883 WALIZKA POLIWĘGLAN BAGAŻ PODRĘCZNY a druga większa 41802 WALIZKA MAŁA L CARBON WALIZKI KÓŁKA BAGAŻ (4236432742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wolałabym tą większą bo zawsze wiecej zmieści ale ona jest akurat z wymiarami z Ryainair i nie wiem czy oni co do centymetra sprawdzają na lotnisku czy jak. Może macie swoje walizki podręczne i wiecie z jakimi rozmiarami zawsze Was przepuszczają.

reklama
jezyk, a mnie się ostatnio Tymbarków smakowych chce :-D

AZA, odkąd zrobiłam prawko na osobówki moim marzeniem było zrobić C+E, na TIRy. Ale że to koszt horrendalny, to tylko marzyłam, aż do 2012 roku, kiedy dostałam cynk o dotacji z unii. Zrobiłam za darmo C, pod koniec zeszłego roku znowu był projekt unijny, zrobiłam za darmo C+E i teraz znowu jakaś dotacja i za darmo kwalifikacje :-D Łącznie "zaoszczędziłam" na tym już ponad 6.000zł :-D

Mama Blogerka, my zrobiliśmy remont przed rozpoczęciem staranek, żeby właśnie mieć "święty spokój" :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry