Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie też niestety znów gorąco,chcę deszczu
Ja też z tych co w bałaganie nie poleżą,nie i koniec,chociaż rynek jak to mówi moja mama ,ale ogarnąć trzeba i prasuje wszystko oprócz ręczników i majtek
Mama blogerka nie przejmuj sie. Wiem, ze jest to przykre, ake siostra sie pewnie kiedys przejedzie. Zabraknie mamy i taty, ciaglych sponsorow i oczka trzeba bedzie otworzyc. My z lukaszem tez do wszystkiego musimy sami dochodzic. Czasem jest ciezko alemjamsie ciesze. Przynajmniej nidy w zyciu nikt mi nic nie wypomni.
Wiecie co, pogońcie mnie bo ja od 9 na kompie siedzę. Zamawiałam jeszcze mojemu kombinezon na motor. Niestety spory wydatek ale on w rodzinie najwięcej zarabia wiec trzeba Go dobrze zabezpieczyć hehe....
femme fatal dlatego mam nadzieje że uda nam się szybko dziełkę sprzedać i kupić coś swojego bo zwariuje z nią
mój M to już zaciska zęby by nei wybuchnąć. Raz poważnie sie pokłócili to i rózne teksty leciały z obu stron, nawet matka wyzwałą jego i teściów dlatego oni do nas nei chcą przchodzić.
Mamablogerka przykre :-/ na pewno Twojemu bardzo nie komfortowo się z nimi mieszka Tobie też ale na pewno łatwiej w końcu to mama a dla niego jakby obca baba ;-)
Moja teściowa jest z innego miasta jakoś za rok na emeryturę idzie i chcemy ją do nas ściągnąć na początku myślałam żeby w jakiś domek zainwestować i razem mieszkać bo się lubimy ale jednak wolę żeby Mieszkała niedaleko ale jednak osobno ;-)