Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
uch, ależ dzisiaj był skwar. Kupiłam młodemu basen bo stary się popsuł i ustawiłam u rodziców na podwórku XD młody się co prawda nie specjalnie pokąpał, ale będzie na całe lato. Dostał mi się ochrzan, że duży ale przyjedzie bratanek lat 11, drugi lat 3 i się będą pluskać. Samemu będzie można się też pokąpać
Niech już młody idzie spać bo nie mam sił. Dzielnie nie kimnął się dziś ani minuty.
goferek, 21-szy to urodziny mojego męża chciałam doczekać z porodem do tej daty ale raczej zamiast później wychodzi, że będzie wcześniej. Jutro się wizytuję, zobaczymy co powie.
Też mi się podoba
W piątek mam badanie prenatalne. Boje sie strasznie, gdyż jestem po dwóch poronieniach
Ale wierze, że tym razem bedzie dobrze od początku w zasadzie jestem na zastrzykach. I żeby było wesoło, to dziś miałam kontrole z ZUS w domu