Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
laydeek - witamy kolejną mamusię!też mam prenatalne w piątek. Kontrola z zus? To Ty masz na L4, że musisz leżeć?
a mi się chce rosołu - aż sobie jutro ugotuję![]()
Ale fajne plany wakacyjne macie. Moj maz nie chce w tym roku za granice jechac bo sie boi ze mna w ciazy :/ ehhh no ale nic w obrebie Pl bedziemy sie przemieszczac pewnie, tez fajnie.
Jest jeszcze jedna korzyść - WYPRZEDAŻE!!!W ostatni weekend sierpnia w każdej budzie wszystko -50%, żeby się pozbyć zaległości
Matko, jakie zawsze mamy auto wyładowane zakupami
![]()
Nulini,kasiekz też mam migreny na ogół 3 dniowe ( z wymiotami i innymi atrakcjami ),u mnie zaczęły się w wieku ok 10 lat,ale za to w ciąży mnie omijają,na szczęścieprzed ciążą lekarz mi przepisał Sumamigren i byłam zdziwiona,że pomaga
Agulqa no widzisz ja 20 km od Torunia i tu dosłownie spadło kilka kropel a teraz znowu słońce. Może nad jezioro uda się jechać, bo na pieszo to chyba mi się nie chce 30 min iść. Taki leń ze mnie.
Chyba mi ciśnienie poleciało zaraz zemdleje, cala się trzęsę, w uszach szumi a w oczach mroczki ://
Witam serdecznie,
Czy koleżanki przyjmą mnie do swojego grona?
Termin na 21 stycznia, pierwsza dzidzia.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Też mi się podoba
W piątek mam badanie prenatalne. Boje sie strasznie, gdyż jestem po dwóch poronieniach
Ale wierze, że tym razem bedzie dobrzeod początku w zasadzie jestem na zastrzykach. I żeby było wesoło, to dziś miałam kontrole z ZUS w domu
![]()
LayDeeK, też jestem ciekawa tej kontroli, ja też na L4, ale chodzonym i jednak czasem sie zdarza, że mnie w domu nie maNo i teraz się zeschizowałam..