reklama

Styczeń 2015

reklama
Laydeek witamy :tak: ja kolejna po przejściach i na lekach :sorry2:ten sam zestaw praktycznie co Gochson... także łączę się w bólu. To ja biorę najmocniejsze te zastrzyki bo Clexane 0,6, najpierw brałam 0,3 ale nie wystarczały.

A Wy dziewczyny kontrolujecie poziom heparyny we krwi czy lekarze jak zwykle przepisali na chybił trafił??
Bo ja właśnie muszę sprawdzić moje wyniki, może już są od soboty...

Gochson a robiłaś przeciwciała p. beta2glikoproteinie? kardiolipinowe? i wyniki na toczeń? bo ja te pierwsze miałam bardzo wysokie a mało kto je zleca...
a badania myślę, że warto robić, bo one nie zależą od diagnozy, tylko robi się je biorąc heparynę żeby wiedzieć czy dawka w ogóle działa...
No i super :crazy: mam wyniki słabe, więc pewnie mi zwiększą do 0,8 :-(:-(mam doła... jutro napiszę smsa do lekarki. Na szczęście mam dwa opakowania 0,8 ale i tak mi nie starczy do wizyty :(

emilchen dwa pierwsze robilam i w normie, lekarka stwierdzila ze jest duzo badan a i tak stosuje sie ten sam zestaw lekow, a koszty badan ogromne. Mialam miec badania kariotypow ale dopiero pod koniec czerwca mialam termin wiec zrezygnowalam ze wzgledu na ciaze.

Hey, zanosiło się na deszcz w nocy ale tylko pokropiło. Ja dziś idę z młodym i ze sobą do dermatologa. Mnie od 2 tygodni męczy jakieś uczulenie pod pachą i cały czas się drapie wrrr... Może to nie uczulenie a coś hormonalne, zobaczymy co powie ;)

Za wizytujące dziś trzymam kciukasy...

LayDeek witaj :))) Ja też po poronieniu byłam tylko 1,5 miesiąca w pracy ale na szczęście kontroli żadnej nie miałam. Po poronieniu byłaś na wychowawczym ?

KasiekZ nie wiedziałam, że koło Jeleniej Góry też jest takie ładne jeziorko :) Trzeba się tam będzie wybrać :)

Ostatnia edycja:
Witam porannie, Ola z tatkiem pojechała do przedszkola wiec ja gotuje sobie owsianke z żurawiną :)
Dziś czuję się już lepiej ale nadal jakaś osłabiona :/ no ale przynajmniej mogę się ruszyć.

Jaka burza wczoraj w nocy u nas była, masakra! Jakoś kolo 1szej obudził mnie grzmot tak silny i długi ze chyba nigdy takiego nie słyszałam dobre 45 sec walił, tak się przestraszylam ze id razu ciśnienie skoczylo. Bez kitu myślałam że wojna się zaczyna taki łomot no i jak długo trwał MA-SA-CRA!

A dziś juz w tej chwili jest upał! Wiec chyba jeziorko pójdzie w ruch :D

reklama
LayDeeK, no ja już mam 3 zwolnienie, od 2 czerwca ciągiem, ale przez 1,5 roku pracy w tej firmie nie byłam w ogóle i w całej karierze zawodowej tylko 3 dni... Cholera, no mam nadzieję, że mnie nie nawiedzą :baffled:

agulqa, w sytuacjach krytycznych działała na mnie tylko Solpadeina musująca + 2 Ketonale Forte :crazy: Teraz mi wątroba odpocznie :-D

Doggi, ja UWIELBIAM burze, najchętniej w oknie siedzieć i oglądać :-D U mnie miała być, ale nie było i dziś pochmurno :-(

U mnie niestety nie ma w okolicy żadnego fajnego jeziorka :-(
W zeszłym roku zjeździliśmy z rodzicami wszystkie zalewy w promieniu 30km od domu i wszędzie same bajora z brudną wodą, jak raz laskom z forum wrzucałam, jak Tosia pływa, to w szoku były, że my do takiego syfu wchodzimy, a to było jedno z czystszych jezior w okolicy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry