reklama

Styczeń 2015

Miłego dnia babeczki :happy:
gosiane,jezyk,yggam,Tasia,Indi kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mnie ketonal już nie pomaga od dawna :-pniestety,a burzy ani deszczu brak,nadal upał
witam nową mamusię :-)

reklama
Ja mam usg na 15, więc jeszcze trochę muszę czekać.

Wzięłam się już za gotowanie obiadu, żeby się czymś zająć. Wiem, że nie ma czego się stresować, ale wiedza to jedno, a serce to drugie i jakoś jesli chodzi o wizyty nie idą u mnie w parze:-p

Witaj LayDeek
Ja dzisiaj tylko na przezierność idę. W tej ciąży to ją tak często odwiedzam, że hej. Teraz muszę się jeszcze zapytać czy będziemy mogli pojechać na wakacje, a jeśli tak to czy jakakolwiek kąpiel w moim przypadku jest możliwa. Z Mikołajem co prawda mnie facet w szpitalu źle zdiagnozował bo po kąpieli w jeziorze dostałam bóli brzucha/boku i powiedział, że w ciąży kąpiele nawet na basenie są niewskazane. Ale i tak się okazało, że to była kolka nerkowa.
Mnie męczą ostatnio w taką pogodę straszne zadyszki. Nie wiem czy to nie przez obniżoną hemoglobinę. Muszę powiedzieć mojej gin o tym...

Witam!

Powodzenia na wizytach! ;-)

Oj burza by się przydała. Wczoraj jedna przeszła obok, a w nocy spałam to nie wiem :-D Za to kilka kropel spadło. A ten nasz deszcz to syf jakiś okropny! Zaraz takie zacieki, plamy po nim się robią. Pranie trzeba drugi raz prać czasem :baffled:

nieobecna to ciężka sprawa z tymi odparzeniami :dry: Mam nadzieję, że szybko pupcię wyleczycie.

Agulqa mieszkam w Chełmży, ale całe życie mieszkałam Toruniu

Nieobecna
u nas na takie odparzenie stosowaliśmy Clotrimazol przy każdej zmianie pieluszki i Tormentiol na noc. Jak nie próbowałaś to polecam bo to tanie maści. No i podmywanie… Aaaa i u nas pieluszki z Rossmana uczuliły. Nie zmienialiście może ostatnio na jakieś inne?

Bada
no co Ty w ciąży jesteś??;-) (no nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie napisać:-D)

[FONT=&quot]A to ja mam ostatnia wizytę w dniu dzisiejszym, bo na 17:00. A ja do jeziora mam 3 km. Ale w promieniu 30 km pewnie jeszcze z 4 inne by się znalazły. Tylko akurat no najbliżej jest najczystsze.[/FONT]

Bada
no co Ty w ciąży jesteś??;-)

:-D:-D:-D

nieobecna, tak sobie przypomniałam, jak moja młodsza miała mega odparzenie (aż skórka schodziła) to cuda zdziałał Pimafucort krem (to i na bakterie i grzyby), ale to na receptę. A macie jakąś przyczynę tych częstych odparzeń? Może coś w kupce lub moczu nie tak?

reklama
Cezść dziewczynki!!

Witam nową Mamusię :)

Trzymam kciuki za wszystkie stresujące i wizytujące inie mogę się doczekać cudnych zdjęć fasolek i fasolków, ciekawe czy któraś z Was pozna dziś płeć &&&& :-D

Nieobecna a może zmiana pieluszek na jakieś inne by pomogła, a teraz gorąco to najlepiej wietrzyć dupsztala :tak:Lekarka coś powiedziała, nie ma żadnych podejrzeń, a może młody ma alergie na coś i takie toksyczne kupy wali ? :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry