jusia83
Fanka BB :)
Dziś odkryłam jedyny plus bycia w pracy - klimatyzacja![]()
Ach alecta zazdroszczę.. ja się kiszę

w Bydgoszczy duchota..
Macie jakieś pomysły na obiadek??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś odkryłam jedyny plus bycia w pracy - klimatyzacja![]()

Ja mam póki co wizyty co 2 tygodnie więc fajnie jestem spokojniejsza ;-) teraz mam w poniedziałek i pewnie znowu za 3 tyg będę miała żeby na te prenatalne się załapać ;-)
W pierwszej ciąży znowu pochlanialam skittlesy czerwone...a na koniec wyszła cukrzyca ciążowa
tez uwielbiam skittlesy czerwone...mnia mniam mnia.... jakby któraś z was chciala dołączyc do naszej gr na facebooku styczniówki 2015 to zapraszam.. jest nas tylko 3 narazie, i nam samym bardzoo smutno![]()
Ja mam smaki, na niezdrowe jedzenieMc Donald's Mmmm
ale staram sie powstrzymywac tylko nie zawsze wychodzi.
nulini mi z obrączki raz chłopak raz dziewczyna, a bliźniaków nie mam więc nie sprawdziło sięZrobię jutro z sody - dzięki!
Na pierwszym usg z Niną z om mam wpisane 05.11 i dokładnie tego dnia urodziłam teraz na usg mam 30.01 i tego będę się trzymaćnie wiem skąd u niektórych takie różne terminy ;-)
U mnie dziecko grzeczne gorzej z mężem który mnie oskarża ze sciemniam ze mi nie dobrze po to żeby w łóżku leżeć... Dupek :-/
Promotorka tak mnie wysiudała, że pomyliła moją pracę i jej nie wzięła na dziś. Tak więc przyjechałam sobie bez potrzeby.
Z dzidziem wszystko ok. W pracy wynikly pewne fakty i nie mozemy wziac kredytu co za tym idzie budowac domu itd ... cala lawina zdazen... zobacYmy moze sie dzisiaj cos wyjasni in plus, ale raczej na to nie licze. Wiec musimy opracowac nowy plan, ale nie jest to przyjemne ani latwe szczegolnie ze marzylismy o tym domu od dawna![]()
AZA to młoda dziś jak tylko wstała przyszła do mnie do łóżka, przytulila się i powiedziała "pseplasam mamusiu, jus nie boli bzuch? Ola nie chciała" wiec dziś juz kochana
![]()
gosiane, u mnie tak jest w laboratorium głównym DiagnostykiJak chciałam zrobić betę, to ludzie na ulicy stali, kobiety w ciąży pierwszeństwo, ale przecież nikt na słowo nie uwierzy i musiałam jechać do innego punktu...
U mnie w Diagnostyce dostaje się numerek na rachunku i wyświetla się na ekranieRaczej kolejek nie ma, raptem kilka osób, nie wiem jak w głównym.
Cześć mamusie matko jak wy szybko piszecie , ja dziś takiego stres przeżyłam ale muszę się pochwalić że wszystko jest ok. Otóż dziś były wyniki i okazało się że moja córa dostała się do najlepszego liceum o profilu medycznym będę miała w domu Panią Doktor , ależ jestem dumna z niej
nieobecna, fakt, w Chorzowie mogliby się bardziej postarać z alejkami, masakra... W Krk nie byłam, ale się wybieramy, to będę mieć porównanie ;-) I wybacz, ze zniszczyłam Twój świat, już nic więcej nie będę pisać, bo dopiero mogłabym Cię zgorszyć, tak czy siak do nieba za moje sekscesy na pewno nie pójdę
jezyk, to i Twój świat zniszczę - nie, akurat w tej kwestii nie kłamałam, ściemniłam tylko w pytaniu o ilość partnerów seksualnych i czy byli wśród nich obcokrajowcy![]()
Bada zazdroszczę chęci. Ja nic ale to nic nie prasuję (oprócz koszul oczywiście).
Co do Zoo to ja zapraszam za rok do wrocławskiego Zoo. Będzie juz otwarte afrykarium z oceanarium gdzie będzie się chodzić tunelami a nad głowami będą pływały rekiny))) Wieczorkiem zaś ogląda się obok Fontanne Multimedialną z laserami
))) Zapraszam do Wro...
Co do wózka to prawię się z moim M. pokłóciłam. Koniecznie chciał mi wcisnąć wózek za 300 z olx od jakiejś babki, ale powiedziałam, że takiego nie chcę. Miałam w planie kupić używanego xlander move za ok 1000 zł i go później oczywiście odsprzedać, ale mój się buntuje. Jemu i tak jest wszystko jedno bo z misiem to może ze 2 razy był na spacerze wózkiem. No mi nie. W końcu to ja mam nim jeździć prawie 2 lata.
Dzień dobry! Ale mam dobry humorjem parowke haha
w końcu czuje się lepiej jaka mam nadzieje ze juz tak zostanie ;-) i dorwalam dzisiaj jagodzianke
![]()
no piękny dzień hehe
![]()
super wieści nieobecnamój młodszy brat do liceum dopiero idzie
Oczywiście jestem za Niemcami bo w Niemczech mieszkam![]()
Podejrzewam, że za jakieś 2-3 mycia będą jaśniejsze![]()
Śniło mi się, że się obudziłam w nocy i miałam w brzuchu kleszcza.
Chciałam go wyrwać paznokciami, ale głowa została w ciele, a resztę rzuciłam na ziemię i... uciekł...
Wstałam po pęsetę i nagle z dwóch małych dziurek w brzuchu zaczęły mi wychodzić kawałki jelita cienkiego pełne robaków, różnych robaków.
Panika, poleciałam do mamy, później do przychodni, panie w rejestracji miały ubaw, że mam robaki, a ja im pokazałam brzuch i znowu te jelita zaczęły wychodzić i te wijące się robaki.
Ja się wykończę...
Byliśmy już u dermatologa i alergologa (Antek miał robione testy z krwi - nic nie wyszlo). Lekarze twierdza, że może taka Jego uroda... Teraz znowu dostał baterię leków, być może rozwolnienie ma od zębów (idą mu dwie trójki), w upały pił dużo soków więc kupy kwaśne, i mając tendencję do podrażnien mamy co mamy :/